Cześć,
Nie odpalałam kompa 2 dni. A tu co ... 20 stron do czytania
) Wcale nie próżnowałyście.
Zrobie sobie herbate i zasiadam do lektury
)
żabcia ale to twoje dziecie godziny na wstawanie sobie wynajduje
Antiope ale fajne sny masz
mnie sie ostatnio wypadki śnią.
Pannacota U nas bez pomidora nie ma jedzenia.
Szukam tylko takich żeby były nie pryskane. Najlepiej jakieś od rolnika. Całe szczęście że mieszkam teraz w takim miejscu dzie wiele farm, rolników. Wiele warzyw kupuje u nich w tym pomidory szklarniowe. Pachnące i nie dokońca czerwoniutkie. Czekam jak dojdą na parapecie.
Lody włoskie mniam.. narobiłaś mi smaka.
Takhisis masz racje co do nażekania na facetów. Ja tam tylko pocichu nażekam kolezance. tak żeby P nie słyszał. Lepszy facet w domu niż ten co się szlaja.
Mądre twoje dziecko
tekst "znowu" Rewelacja
bosmanka jak by nasi faceci poczytali co my wypisujemy - myślę że usłyszymy gromki śmiech a potem stwierdzenie że chyba nam hormony buzują i czego chcemy wogóle.
hihi
Koreczek83 - witam
Nie martw się - nieszczescia czynią nas silniejszymi. Moje zycie to też wiele przykrych chwil. Ale wreszcie przychodzi słońce. Dobrze że Ciebie również znalazło
Oby tak dalej
rajani ja swojego P nie moge nigdzie wygnać.
Nawet przed tv nie moge sama posiedzieć odrazu mnie za za nóźke łapie i mizia.
Czasami potrzebuje troche być sama i troche mieć przestrzeni. Od kiedy dowiedzielismy sie że bedzie niunia nie odstepuje mnie na krok. Ostatnio z Wc go wywaliłam. Bo chciał mnie za reke trzymać jak wymiotowałam.
To chyba od faceta zależy jak podchodzi do brzuszka.
Ahhh zrozumieć ich.
Madziarena zdejmowanie kamienia nie boli, Przynajmniej mnie nie bolało. Zalało mnie tylko woda. bo za duze ciśnienie było
Trzymam kciuki.
aleksiel trzymam kciuki za egzaminna prawko. Czekam na wiesci.
W tym UK to lepiej nie chodzić do lekarzy... tylko drink a lot a potem maja problemy alkoholowe
Mnie też nic nie chcieli dać, żadnych leków. Jak trzeba będzie to wycieczka do pl po leki mnie również czeka.
Jutro ide położną zobaczyć. Powiem jej że nic nie rozumiem żeby spadała
Żartuje. W recepcji powiedzieli że mam sie na poltora godzinne spotkanie nastawić. Ile można gadać o pierdołach bez słownika.
( dobrze że nie mam problemu z gadaniem i rozumieniem ) ale tym co nie mówią w języku współczuje.
Pietrucha zazdroszcze tego chinskiego jedzona. mnie się od dawna chce a w mieście nie ma dobrego. buu
Paulinek zgadzam się z Tobą. Z rozpieszczania trzeba kożystać
Amethyst, Dzaga, Martoocha, Kamea, deli80, Vilandra, la mari,
Sonysony, dzemo Pozdrawiam
Pewnie zapomniałam o kimś to przepraszam.
Ale napisałyście przeczytałam 10 -15 stron... i zostało mi jeszcze 10... chyba nie dam rady nadrobić.
ahhh
Już nie będę sobie robić 2 dniowych wakacji od forum... hehehe