reklama
nula1988
Fanka BB :)
Takhisis uważam, że wcale nie przesadzam, jest założony wątek pt.: I trymestr - samopoczucie, uczucia, emocje, pytania, wątpliwości i może tam warto by pisać na taki temat. Ja na prawdę jestem osobą tolerancyjną i wiem co to dyskusja, dlatego bardzo mnie zdenerwowało jak któraś napisała, że jak to ja sobie mogę nie wyobrażać spania z dzieckiem skoro to moja pierwsza ciąża! Sory ale ja szanuję zdanie innych i uważam, że każdy robi jak chce i może się wypowiedzieć co do opinii innych ale kurcze chyba nie polega to na tym żeby kogoś obrażać tylko dlatego, że "ja to jestem mądrzejsza bo mam już 2 czy 3 dzieci a dla niej to pierwsza ciąża i się nie zna". No chyba przyznasz mi rację, że nie o to chodzi w dyskusji? I mi nie chodziło o to, że nie można pisać o swoich obawach bo to wiadome, że takie się pojawiają ale może na innym wątku a nie głównym...
martocha a co się stało, że wizyta przełożona?
martocha a co się stało, że wizyta przełożona?
Mój ginek ma dyżur w innym szpitalu.
Poprosił mnie czy wizyta nie mogłaby być jutro, wiec się zgodziłam..
Mi się wydaje,że robi się mały bałagan na wątkach- bo jest nas po prostu bardzo dużo.
Ciężko nad tym zapanować
Poprosił mnie czy wizyta nie mogłaby być jutro, wiec się zgodziłam..
Mi się wydaje,że robi się mały bałagan na wątkach- bo jest nas po prostu bardzo dużo.
Ciężko nad tym zapanować
nula ale tutaj nie było sytuacji, aby ktoś kogoś obraził. Między innymi ja pisałam, że nie ma co się zarzekać jak nie było się w takiej sytuacji Ja po prostu uważam, że nigdy nie można się zarzekać, bo życie weryfikuje nasze plany.
Naprawdę nic strasznego się nie dzieje i wszystkie musimy się wyluzować. Przede wszystkim nie brać wypowiedzi tak "do siebie".
Naprawdę nic strasznego się nie dzieje i wszystkie musimy się wyluzować. Przede wszystkim nie brać wypowiedzi tak "do siebie".
nula1988
Fanka BB :)
martocha czyli (nie)cierpliwie czekasz do jutra na pewno wszystko będzie dobrze oj to prawda, że jest nas bardzo dużo i ja sama choć jestem w domu nie mogę nie raz nadrobić tego wszystkiego i się we wszystkim wypowiedzieć. a jak się czujesz?
Ogólnie ok, troszeczkę poddenerwowana przed wizytą. Ale też już nie mogę się doczekać.
Z większych zmian to mam troszkę mniejsze nudności od 5 dni, już nie tak dokuczliwe jak przez ostatnie 3 tygodnie.
Super tygodnia nam wszystkim życzę!
Z większych zmian to mam troszkę mniejsze nudności od 5 dni, już nie tak dokuczliwe jak przez ostatnie 3 tygodnie.
Super tygodnia nam wszystkim życzę!
P
_pietrucha_
Gość
Jejku,o co te kłótnie?
Nasze hormony chyba szaleją
Wzięłam apap... Jeden, udało się zdrzemnąć i już mi lepiej.
Również należę do tych, co tabletka lub lekarz to ostateczność, ale po całej nieprzespanej nocy i płaczu z bólu... poszłam do apteki zapytać co mogę wziąć... oby więcej bez takich akcji.
Dzisiaj byłam rano oddać krew, mocz do badań. Pani była miła i powiedziała,że wyglądam bardzo blado) Chociaż wie,że ja z krwią nie mam problemów, jestem honorowym dawcą i wszystko jest ok,ale ten ból głowy.. porażka..
Jakie macie ciśnienie w ciąży?
U mnie słabizna, chociaż potężna baba jestem i zawsze miałam piękne... a teraz 100/60 W lepszy dzień 110/60.
A - nasza zamknięta grupa = zakładka grupy, październikowe ,mamy 2013 https://www.babyboom.pl/forum/groups/869-pazdziernikowe-mamy-2013.html
Nasze hormony chyba szaleją
Wzięłam apap... Jeden, udało się zdrzemnąć i już mi lepiej.
Również należę do tych, co tabletka lub lekarz to ostateczność, ale po całej nieprzespanej nocy i płaczu z bólu... poszłam do apteki zapytać co mogę wziąć... oby więcej bez takich akcji.
Dzisiaj byłam rano oddać krew, mocz do badań. Pani była miła i powiedziała,że wyglądam bardzo blado) Chociaż wie,że ja z krwią nie mam problemów, jestem honorowym dawcą i wszystko jest ok,ale ten ból głowy.. porażka..
Jakie macie ciśnienie w ciąży?
U mnie słabizna, chociaż potężna baba jestem i zawsze miałam piękne... a teraz 100/60 W lepszy dzień 110/60.
A - nasza zamknięta grupa = zakładka grupy, październikowe ,mamy 2013 https://www.babyboom.pl/forum/groups/869-pazdziernikowe-mamy-2013.html
pietrucha u mnie właśnie tak 106/65 to normalka Ostatnio miałam 124/78 i czułam się okropnie, rozsadzało mi głowę.
A w poprzedniej ciąży miałam tak, że do połowy ciśnienie 100/60, a pod koniec 150/95 i to było o wiele gorsze, bo i strach o dziecko. Także ja z dwojga złego wolne mniejsze ciśnienie
Moja mama powiedziała mi ostatnio, że wyglądam jakbym pracowała po 13 godzin dziennie, hehe
A w poprzedniej ciąży miałam tak, że do połowy ciśnienie 100/60, a pod koniec 150/95 i to było o wiele gorsze, bo i strach o dziecko. Także ja z dwojga złego wolne mniejsze ciśnienie
Moja mama powiedziała mi ostatnio, że wyglądam jakbym pracowała po 13 godzin dziennie, hehe
reklama