reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

die perle moja też ma smycz. Czasem z nią wyjdę na trawnik na smyczy to poje sobie trawki. Raz miałam akcję na PKP w Poznaniu, że była w transporterze, transporter się popsuł a akurat ten jeden raz nie miała smyczy i puszorka na sobie dodatkowo i goniłam ją po całym dworcu. Rzuciłam walizkę, torebkę z pieniędzmi i tylko kot się liczył. Zawału bym dostała. Więc teraz jak jeździmy to tylko smycz + transporter.

reklama
Pannacota doskonale rozumiem tez bym tak zrobila- to moje drugie dziecko- uwielbiam i nic nie poradze..kocia mama ze mnie i juz:)

my zawsze tez z transporterem jezdzimy ale i smyczke mamy- zeby mogla sobie wyjsc na kolankach polezec, ale teraz nie jedziemy autem naszym, tylko samochodem mojego taty- wiec jeden pasazer wiecej bedzie- no to sie juz transporter nie zmiesci na tylnym siedzeniu...my to w ogole zawsze jak cygany jezdzimy- z tylu transporter i Młoda, pol bagaznika zajmuje kuweta- jakby sie Królowej zachcialo siku:p no ale troche mamy do Polski wiec jak jedziemy to to wielka wyprawa dla nas:)

Wrocilam do domku.
Jestem szczesliwa, widzialam moja niunie ma 2,1 cm :)
Za 3 tyg usg genetyczne wiec i wtedy dowiem sie na 99% plec bo doktorowa ktora bedzie je robila jest super specjalistka i najlepszym lekarzem, nastepna wizyta za miesiac.
<3

gratulacje Rajani :) Jak tak czytam dobre wiadomosci od Was to az sie sama spokojniejsza robie:) Gdybysmy pily tobysmy mialy co oblewac ;););)

Kurczę Rajani super, że poznasz płeć tak wcześnie :-)! GRATULACJE!!!
Tak z ciekawości ile kosztuje takie badanie? Wiem, że jest bezpłatne powyżej 35rż i u kobiet u których wystąpiły jakieś wady wcześniej. Ciekawe jak u innych.

Ostatnia edycja:
Rajani gratulacje :-)
Jak te nasze dzieciaczki szybko rosną.

Ja mam wizytę za 6 dni i już się doczekać nie mogę. Jeszcze te badanie mnie męczy, ale dzwonią zawsze jak coś jest nie tak. Teraz też dzwonili i tylko o glukozie mówili, ze niska, ale że w ciąży może tak być i mam się zjawić na kolejnej wizycie i się nie martwić. Staram się nie panikować ale....

reklama
ciaza-9-tydzien.jpg Dziewczyny ja będę miała usg dopiero ok 11-12 tygodnia,więc puki co napalam się tym,że mój maluszek jest już taki duży :tak:

Do góry