reklama
nula1988
Fanka BB :)
ja jeszcze nie wiem die_perle. Póki co myślę o usg genetycznym. Jeśli się zdecyduję to będę mieć robione za tydzień w czwartek najprawdopodobniej. Badanie Dopplerowskie to badanie żył prawda? Przepływu krwi? Dobrze kojarzę? Ja jeszcze nie wiem. Ja miała robione badanie glukozy ale tylko takie z krwi a jeszcze się robi drugie co pijesz glukozę i się wtedy dopiero pobiera krew ale to właśnie jakoś później. Zobaczymy co to dalej będzie. Trzeba być dobrej myśli
Pannacota
Cześć dziewczyny, jak mija dzień? U mnie pogoda niesamowicie piękna, ale strasznie mnie muli, chce mi się spać. Chyba się zdrzemnę. Byłam dzisiaj na badaniach (zapłaciłam 155zł, bez zniżki byłoby 185zł ;/), wyniki mam po 17. Ale ja miałam tylko tarczyce, żółtaczkę, tokso, morfologie (to już sama sobie zrobiłam bez skierowania lekarza) i poziom glukozy. Miałam jeszcze sama sobie zrobić mocz badanie ogólne, bo nie wiem czemu mi nie zlecił, ale nie miałam pojemniczka i nie wiem czemu nie mam cytomegalii, kiły, hiv. Pewnie stopniowo będzie mi dawał skierowanie, ale na cmv wolałabym już mieć za sobą. Sprawdzałam cennik i cmv IgG+IgM 100zł
Zrobiłam karpatkę, czekam jak przestygnie żeby włożyć do lodówki i idę spać...
JESZCZE TYDZIEŃ I PODEJRZĘ MOJE MALEŃSTWO :-)!!!
Zrobiłam karpatkę, czekam jak przestygnie żeby włożyć do lodówki i idę spać...
JESZCZE TYDZIEŃ I PODEJRZĘ MOJE MALEŃSTWO :-)!!!
Dżaga
Ja szczerze mówiąc to nie wiem, które badania będę robić. Pewnie ograniczę się do tych, które gin zleci.
ja pewnie tak samo
reklama
Założyłam nowy temat * Nasze Brzuszki* Zapraszam.
Ja badania dopiero będę robić. Cytomegalie już przechodziłam i mam bardzo wysoki wynik, coś ponad 2 tys. ale do tego badałam Awidność CMV i mam 76,6 % więc jest ok. Toxoplazmozy nie miałam, więc się troszkę obawiam i uważam na każdym kroku. Mam te sama badania co wy i jeszcze odczyn Coombsa, widziałam że nikt o nim nie pisał.
Ja badania dopiero będę robić. Cytomegalie już przechodziłam i mam bardzo wysoki wynik, coś ponad 2 tys. ale do tego badałam Awidność CMV i mam 76,6 % więc jest ok. Toxoplazmozy nie miałam, więc się troszkę obawiam i uważam na każdym kroku. Mam te sama badania co wy i jeszcze odczyn Coombsa, widziałam że nikt o nim nie pisał.