Witam!!!
U nas ostatnio trochę się działo. W zeszłym tygodniu dopadła mnie jakaś wstrętna choroba, ból głowy, gardła, gorączka, maskara!!! Ruszyć się nie mogłam, na szczęście do mamy wyjechałam to zajęła się dziewczynami. Dostałam antybiotyk 3 dniowy który nie pomógł, na czwarty dzień pojechałam do laryngologa i okazał się, że to zapalenie zatok a nie angina jak wcześniej zdiagnozowała pani doktor i kolejny antybiotyk na 7 dni. No ale na szczęście szybko zdziałał i wróciłam do żywych. No, ale smutna wiadomość jest taka, że antybiotyk taki silny, że nie mogłam karmić małej :-( to było najgorsze, ale pocieszałam się że i tak ona właściwie je tylko rano i wieczorem, a bardziej się bawi niż zjada i że chciałam ją karmić tylko do skończenia 9 miesiąca. No ale nie tak nagle, bez przygotowania :-( popłakałam się oczywiście, mama karmiła małą, bo ja miałam zakaz zbliżania się do dzieci, żeby nie pozarażać. Cierpiałam mocno, ale jakoś się udało to przetrwać.
Mała już bardzo mobilna, wszędzie jej pełno, najlepsza pozycja pionowa i wchodzenie na schody, jazda na rowerku i huśtawka. Obrana w całości brzoskwinię uwielbia!! No i wreszcie długo oczekiwany kolejny ząbek, jedynka na górze, czekamy na następne :-) dziś ejdziemy do neurochirurga na wizytę, wierzę, że będzie dobrze.
karoola u nas też pchacz vtech sprawdza się idealnie, najpierw przy starszej córce i teraz też. Młoda tez opanowała wstawanie jakiś czas temu i teraz tylko pionowa pozycja jej odpowiada, no i wchodzenie na schody :-)
charlene brawo dla córci!!! silna słodka dziewczynka. Patrzę na nią i czytam co piszesz to normalnie jakbym moja starszą widziała, ona też była taka sprawna. Skończyła 9 miesięcy i poszła :-) a dziś ma smukłe, zgrabne nóżki :-) Majka też super się rozwija ale jest bardziej ostrożna :-)
aleksiel młoda śpi z nami, w swoim łóżeczku ale jak będzie gotowa na "duże" łóżko to zamieszka z siostrą w pokoju :-)
aga_agi super Pobierowo!!! lubię to miasteczko, mam miłe wspomnienia, ale jakoś z dziećmi to nie do końca tam, bo jest mocno zatłoczone w sezonie letnim. Bawcie się dobrze!!
Tulipania jak się w nocy budzi to podawaj tylko wodę, sprawdzony i skuteczny sposób :-) oby i u Was zadziałał.
martOocha ja daję małej kaszkę ok 19-19:30 na gęsto a jeszcze przed snem mleko