Jeju juz zapomniałam jak tu pisanie idzie . Postaram sie odpowiedzieć, ale cięzko będzie
Carla Maksio rośnie i grzechem jest twoje narzekanie mój Panicz waży 10 kilo. Oczywiście żartuje o narzekaniu. Te kilogramy są cudowne, ale każde niestety ciężkie
Biedaczek musi się strasznie męczyć. Dużo zdrówka
Co do wagi to nie wiem czy patrzałaś dobzre, ale ja tam zawsze na prowadzeniu byłam i potem już nie podawałam. Tak jak i w poprzedniej ciąży tak i w tej 22 na plusie i jeszcze 4 mi zostało. Skalpel zaczęłam robić, ale dzieci się rozchorowały i czasu brakło. Teraz chce wrócić,a le motywacji zero :-(. POWODZENIA
Deli hej, jak tam Maksio??
Carla Maksio rośnie i grzechem jest twoje narzekanie mój Panicz waży 10 kilo. Oczywiście żartuje o narzekaniu. Te kilogramy są cudowne, ale każde niestety ciężkie
Mały ma zakażenie rotawirusem.
Nie pisałam Wam o mojej wadze w ciąży bo widziałam ze według tabeli którą wypełnialyście z przyrostem wagi ja byłam najcięższa z Was wszystkich.
Biedaczek musi się strasznie męczyć. Dużo zdrówka
Co do wagi to nie wiem czy patrzałaś dobzre, ale ja tam zawsze na prowadzeniu byłam i potem już nie podawałam. Tak jak i w poprzedniej ciąży tak i w tej 22 na plusie i jeszcze 4 mi zostało. Skalpel zaczęłam robić, ale dzieci się rozchorowały i czasu brakło. Teraz chce wrócić,a le motywacji zero :-(. POWODZENIA
Witam
My po wizycie usg. Jaderko sie znalazlo i to calkiem niedaleko moszny wiec bedzie zabieg laparoskopowy. Teraz czekamy na list ze szpitala co dalej.
\/QUOTE]
Trzymam kciuki za szybki termin i by malutki szybko vył z powrotem z wami.
Zapomniałam o glutenie jutro musze kupić...
Pozdrawiam