To samo słyszałam. ZUS teraz bardzo szczegółowo kontroluje a już szczególnie te, które się rzucą na najwyższe składki. Trzeba mieć dobre pokrycie w fakturach (podatkach) i klientach.
Ale pozytywnie napisałam na początek dnia...
...dziś wizyta, denerwuję się...
Badania pokazują, że nawet ponad 60% ciąż ulega poronieniu (naturalna selekcja, zostają tylko najlsilniejsze zarodki z najlepszym możliwym połączeniem komórek). Im starsza kobieta tym gorzej. Zawsze tak było. Kiedyś kobiety nawet się nie orientowały, że są w ciąży... a teraz dzięki ogólnie dostępnym testom wiemy bardzo wcześnie i czasem przez to cierpimy. No a patologia się nie zabezpiecza i nie podejmuje racjonalnych decyzji ekonomicznych... stąd więcej ciąż i statystycznie też dzieci. Czy rodzą zdrowie dzieci? Ja nie jestem pewna... nawet jeśli fizycznie zdrowe to często chore społecznie, niezdolne do wyrwania się z kręgu patologii, bezrobocia i agresji.wlasnie ja tego nierozumiem nikomu tu niechce ujmowac ale takie babay ktore pija pala cpaja w ciazy albo wrecz zabijaja dzieci rodza dzieci i to zdrowe....a osoby ktore naprawde pragna dziecka chca jak najleeij dbaja o siobie to prosze jak koncza...to straszne i niesprawiedliwe!!!!
Ale pozytywnie napisałam na początek dnia...
...dziś wizyta, denerwuję się...