die_perle
Fanka BB :)
czesc lasensje
danwooooooooooooooo mnie nie było na głownym oj dawno...nie nadrobię- ale przelecialm pobieżnie widze "akcja cyc" masakra...ja już się 100 tys razy na ten temat wypowiadałam...ta cala nagonka to koszmar- i żeby niebylo tak jestem za karmineim piersią sama karmie piersią ale nie rozumiem jak można na kims wywierac presje krytykować naciskac i w ogole wypytywać o takie sprawy! kto komu prawo dal? jest miliony powodow dla których kobiety NIE MOGĄ mimo najszczerszych checi karmic piersią...i tylez samo powodów dla których NIE MUSZĄ się nikomu z tego tłumaczyć! ba! a nawet jelsi mogą a NIE CHCĄ- to jets tez ich sprawa i nikomu nic do tego! ja już mówiłam jak odpowiadałam na pytania przy pierwszym dzieku - karmionympiersia zresztą- "jak karmisz dziecko??" "jak jak??? przez otwor gębowy a ty co jesz przez odbyt??" i koniec tematu- nie odczuwam i nie odczuwalm nigdy potrzeby kogokolwiek informować o tym ze karmie piersią! koniec kropka- chyba ze sama powiem- ale na sto pytan do nie ebde odpowiadać- mojej cycy moje dziecko i wara!