hey
wczoraj wyślizgnęła mi się frytkownica(pełna oleju) i miałam cały dom tłusty... musiałam myć dwa razy podłogę i nie wiem ile jeszcze razy bede musiała aby nareszcie była idealnie czysta
do tego dostałam okres buuuu
brzuch mnie wczoraj bolał przeokropnie i no spa nie pomagała, przypomniał mi sie poród.
do tego pogoda "pod psem" i siedze w domu bo nie mam siły na nic...
czy któraś z was ma podobnie że ją kości miednicy bolą? od strony pachwiny? mam dni że każdy krok sprawia mi ból... czy to przejdzie czy juz na zawsze bede obolała?
w realu wczoraj w promocji kupiłam 2x82 pampersy activebaby za 99,95, dobra okazja, ale juz chyba wczoraj ostatni dzien promocji był.
ja swoją suknie wypozyczałam ale była na mnie uszyta nówka wiec płaciłam 1600. Ale z tym kupowaniem wcześniej dziewczyny liczcie sie z tym że figura może sie odrobine zmieniać, a przy sukni to może być mega istotne, mi 3 dni przed ślubem musieli zwężać bo 3 kg mi spadły... wiec nawet jeśli leżą idealnie istnieje ryzyko że tuz przed trzeba będzie poprawiać.
elifit
oby to tlyko 3dniówka. Moja siostra ma jednak zapalenie pluc
uważajcie bo ponoć wirusówka wszędzie teraz krąży.
maggie
ja Emilce żółtko daje tylko do owoców lub kaszki i miksuje bo inaczej to ona nie ruszy... I po takiej papce nie zwraca.
a co do usypiania to my już od dawna mamy taie wędrówki w temacie,dlatego ja ją usypiam na rękach lulając i śpiewając albo włączam projektor i siedzimy i sie lulamy a ona sobie patrzy i usypia, ale na rękach bo w łóżeczku moment i stoi na baczność chociaż oczy na zapałki... taki okres...
co do tej Chorwacji to ja bym sie nie zastanawiała! kurcze okazja wam sie trafiła...my za samo paliwo mieliśmy płącić ok 1000 zł 2 lata temu, to teraz by nas wyszło pewnie z 1500;/ JEDŹ kochana!! korzystaj!!!!
kasiadz
no własnie jak tam sie czujesz? i jak w robocie?