witam,
my po wizycie u lekarza, i tak:
1. antosia warzy 7800 - przybrała 250g w ciągu miesiąca
2. plamy na rączce -ciężko powiedzieć co to, nie ma co panikować bo to normalne u dzieci i mogą być różne przyczyny, jedyne co mogę zrobić to kupić specjalne mydełko i krem -może ma alergie na kosmetyki, i spróbować dawać mniej mm
3. kaszel który ją męczył w nocy i ciągłe spanie w dzień to najprawdopodobniej zęby, kaszel od śliny
4. antosia powinna już siedzieć samodzielnie-nie siedzi
5. Jest mocno ruchliwa-wręcz za mocno na ten wiek
6.ma nieco napięte mięśnie nóg i skrzywione stopy -ale narazie się tym nie przejmować, powinno ustąpić
7.ostatnio zaczęła ulewać, wcześniej nie było tego problemu-może to być nie przyswajanie mm, bo ulewa po posiłkach na mm, może to być też przyczyną tej niby alergii
8. za mało przybrała, ale lekarka zwróciła uwagę że jest bardzo ruchliwa więc nie musi dużo przybierać, bo wszystko spala
9. na raczkowanie ma jeszcze trochę czasu
ogólnie lekarka powiedziała że młoda ładnie wygląda i nic poważnego jej nie jest. Idzie swoim indywidualnym rytmem i widocznie tak ma być
to się napisałam......
ale dzisiaj śpiąca jestem od samego rana i zmęczona
no to teraz podam wam przepis na kawę wg mojej wersji (dzisiaj w pracy sobie taką zafundowałam):
-zagotować wodę
-wrzątek wlać do kubka
-dodać śmietankę
-wymieszać
taką kawę dzisiaj zrobiłam i prawie się napiłam
czegoś wam brakuje w tym przepisie??? tak-zapomniałam o kawie!!!
ale zakręt ze mnie
no to się napisałam-to tak żebyście miały co czytać bo posmutniało i ucichło tu ostatnio
miłej nocki życzę