malutka2326
Fanka BB :)
kasiadz moja akurat pije mleczko po 120-150ml, na 120ml robię 3 miarki mleka i jedna kaszki manny ta sama miarka co jest do mleka, a na 150ml 3 miarki mleka i 2 kaszki manny
malutka2326 a powiedz mi jeszcze czy po tym zagęszczonym mleku ulewa tak samo jak po normalnym? bo moja ulewa mniej tzn. nie ulewa tak że muszę non stop przebierać, że ledwo co jej założyłam było już do przebrania.... no ale jednak ulewa tak że z kilka razy na dzień ją przebieram i ulewa też zupkami....
Wiesz, na początku jak zaczęłam mu tym zagęszczać to zdarzyło mu się ulać odrobinkę i to sporadycznie, na tyle ,że w ciągu dwóch tygodni jak miałam awarię pralki, zebrało mi się tylko tyle prania ile zawsze miałam z niego z 3-4 dni, także różnica ogromna... Ale od jakiegoś czasu ulewa więcej i częściej, oczywiście nie tak jak dawniej ale jednak, bywa ,że i zupką, ale coś czuję ,że nim się dostanę do gastroenterologa to moje dziecko przestanie ulewać ;-)
Witam się pierwsza
Edit: Weszłam sobie poczytać nasze stare informacje ze szpitali, eh to były chwile
Ostatnia edycja: