elifit
Moderatorka
Hej laski.
Dziś znów noc do dupyyyJa poszłam spać po 21wszej a on o 23ciej się obudził i wyje ja go na ręce a on bardziej to mu wodę dałam to zasnął , nie mineło pół godziny jazda od nowa i zasnął w moim łóżku- stwierdziłam że nie ma sensu tak wstawać
Wiecie co może wyda się to głupie ale pewnego wieczoru leże w łóżku na boku a tam mi jeździ coś w brzuchu wiecie tak jak bym czuła ruchy dziecka, ja już mega wystraszona, chociaż nie zauważyłam zmian w wyglądzie ale już osrana , dostałam okres po 23 dniach cyklu i nadal czuję się dziwnie, dziś rano mnie zemdliłoNie wiem a sobie chyba wbijam te głupoty bo odstawiłam tapsy ale z m się zabezpieczaliśmy
No i jeszcze się pożalę że ja jakoś ułożyłam małemu tak jadłospis że on zjada tylko 2 razy mm, wiem ze to nie dobrze ale więcej mu nie wcisnę
8- mm
12-mm
15-obiadek
17- deserek
19.30- kaszka na mm
Między posiłkami nie wciskam bo ulewa albo nie chce jeść:-(
No i takim optymistycznym akcentem życzę miłej soboty![]()
Pocieszę cię ze takie jeżdżenie to normalka po cesarce. Ja też tak miewam jak mam wzdęcia. Może nie wygoiło ci się wszystko do końca
Cześć
U mnie nadal szaleństwo wieczorami, zawsze po kąpieli.
U mnie deserek też jest jako osobny posiłek bo sie najada, na obiad ma 1/2 dużego słoiczka, na kolacje lub śniadanie kaszka no i cyc na żądanie.
magnusik no mój zaciesza jak sie pomizia po sisiaku
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)