elifit
Moderatorka
Hej laski.
Dziś znów noc do dupyyy Ja poszłam spać po 21wszej a on o 23ciej się obudził i wyje ja go na ręce a on bardziej to mu wodę dałam to zasnął , nie mineło pół godziny jazda od nowa i zasnął w moim łóżku- stwierdziłam że nie ma sensu tak wstawać
Wiecie co może wyda się to głupie ale pewnego wieczoru leże w łóżku na boku a tam mi jeździ coś w brzuchu wiecie tak jak bym czuła ruchy dziecka, ja już mega wystraszona, chociaż nie zauważyłam zmian w wyglądzie ale już osrana , dostałam okres po 23 dniach cyklu i nadal czuję się dziwnie, dziś rano mnie zemdliło Nie wiem a sobie chyba wbijam te głupoty bo odstawiłam tapsy ale z m się zabezpieczaliśmy
No i jeszcze się pożalę że ja jakoś ułożyłam małemu tak jadłospis że on zjada tylko 2 razy mm, wiem ze to nie dobrze ale więcej mu nie wcisnę
8- mm
12-mm
15-obiadek
17- deserek
19.30- kaszka na mm
Między posiłkami nie wciskam bo ulewa albo nie chce jeść:-(
No i takim optymistycznym akcentem życzę miłej soboty
Pocieszę cię ze takie jeżdżenie to normalka po cesarce. Ja też tak miewam jak mam wzdęcia. Może nie wygoiło ci się wszystko do końca
Cześć
U mnie nadal szaleństwo wieczorami, zawsze po kąpieli.
U mnie deserek też jest jako osobny posiłek bo sie najada, na obiad ma 1/2 dużego słoiczka, na kolacje lub śniadanie kaszka no i cyc na żądanie.
magnusik no mój zaciesza jak sie pomizia po sisiaku