reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
ja to nic, bo tylko kucnelam te 20 razy(wyobrazilam sobie zapalki), a ze wygimnastykowana jestem to spox, ale herbata podobno rozsypala 200 patyczkow higienicznych! i du*pa:-)

ja to nic, bo tylko kucnelam te 20 razy(wyobrazilam sobie zapalki), a ze wygimnastykowana jestem to spox, ale herbata podobno rozsypala 200 patyczkow higienicznych! i du*pa:-)
Jezusie 200:szok: pieeeeknie haha;-) ja gdybym spuchnieta nie byla to luzik a tak to mam niechwytna dlon wiec noza nie utrzymam nie mowiac o patyczkach/zapalkach wiec bym sie chyba zabeczala:-D

bidulo Ty..ja dzis bardziej opuchnieta niz zwykle, normalnie jak palce u rak chce zawinac w piesc to boli jak fix:no: ale chyba ta mega-opuchlizna jeszcze mnie nie dopadla(i mam nadzieje ,ze nie dopadnie)

ja też opuchnięta- obraczki od miesiąca juz chyba nie noszę, a ostatnio mi kostki w nogach gdzieś się zapodziały i wyglądam jak słonik, tylko taki niewymiarowy, bo nogi mam raczej z tych cienszych i tak dziwnie to wygląda- takie drewienka jak do pieca...

witam, ja też zapuchnięta... ale mnie to tak skóra swędzi, to chodzę i się drapię :-)
wczoraj na USG byłam, i malutki waży 2900 gram... także ładnie rośnie, lekarz pochwalił że wszystko jest ok i aby czekać :-)

widziałam jak się dziewczyny porozsypywały :-)
ja trochę zaniedbuję BB, bo jakoś zawsze coś do zrobienia jest...
ale dzisiaj cały dzień w domku :)

dzien dobry. u mnie nadal nic.

mileczka 3mam kciuki zeby Cie jednak zatrzymali!

atram moze sie rozkreci!! jestem z Toba :-)

madzilka polecam w takim razie "ciekawy przypadek Benjamina Buttona", choc to tez nie komedia ;-) ale bardzo mi sie podoba

taaa.... pomysl z zapalkami jest G. wart :cool: nie polecam. przez zakwasy nie moglam usnac.

reklama
melduje się !
u nas jest koło przychodni sklep zielarski więc idę tam dziś po tą herbatkę, mam nadzieje że będzie i zamierzam zrobić wypad po ryneczku sklepikach itd, nawet dla spaceru.
póki co wstałam z obolałą głową, i musze sobie kawkę choćby zbożową zrobić to mi sie lepiej zrobi na żołądku.

Chyba pójde do lekarza jednak na dodatkową wizyte prywatnie ale do innego, bo mam nieraz obawy o te moje łożysko, skoro ostatnio już było chyba nieciekawe, to co dopiero teraz...:( nieraz nie czuje małej przez pół dnia i zaczynam doła łapać bo mi sie najgorsze rzeczy wyobrażają!
muszę też któregoś dnia skoczyć do spowiedzi bo w niedziele nie było, a jakoś tak chce przyjąć komunię przed porodem.

atram
kochana &&&&&&& żeby jakoś się rozwinęło.... ale jednego nie skumałam, skosiłaś trawnik? kiedy, dzisiaj????? :p

mileczka
Ciebie to już muszę zostawić, nawet niech sobie nie robią żartów! :p

Do góry