hej
zaczynam dzisiaj troche ogarniac mieszkanie przed sobota i przyjazdem siorki z rodzinka
na raz nie dam rady juz nie ta forma hehe
dzisiaj popiore co trzeba
a pozniej se wloski machne
Czesc Mamusie :-)
Widze ze jestem dzisiaj pierwsza na forum ;-)
Wczoraj nie moglam byc na necie po poludniu bo moj wrocil z pracy i on uzywal neta cale popoludnie...(Mamy neta z USB).
Maz wrocil wczoraj z pracy, kupil jedzenie na wynos i zamknal sie w salonie na caly wieczor bez zadnego slowa...
On nie zamierza sie zmienic...a ja juz nie zamierzam zostac z nim dluzej!
Nawet sie nie zainteresowal jak poszla wizyta u poloznej wczoraj...a dobrze wiedzial ze mialam spotkanie:-(
W kazdym razie...staram sie nie zalamywac i myslec tylko o mojej malutkiej ksiezniczce
P.S. Czy Wy tez tak dlugo spicie ?
tu nawet ne chodzi o to , ze on nie zamierza sie zmienic , bo to to napewno nie nastapi :/
on cie wykancza psychicznie takimi zagrywkami .... chce cie zlamac , zebys to ty na kolanach przypelzla do niego blagajac o wybaczenie :/
szkoda takiego zycia , poki mozesz to ratuj siebie i coreczke , bo w takiej rodznie jakby zyla to co ona bedzie miala za wzorce ?? :/
masz racje ne ma co sie zalamywac !! bedzie dobrze , a nawet jeszcze lepiej bez niego
)
ja spie bardzo malo .... w nocy boli mnie wszystko , ciagnie , wiere sie krece , laze sikac itd.
jestem wiecznie niewyspana ....
Dzien Dobry,
Wasze maluchy tez tak szaleja po glukozie ?
Ja mam wrazenie ze moja jakby speeda dostala!Czuje ja prawie przez caly czas.
Musze jakis obiad wykombinowac z resztek w lodowce.Nie mam auta dlatego nie mam jak na zakupy.A wczoraj o tym zapomnialam!
Bozena ja bym chetnie spala duzo ,ale nie moge bo sie budze .Chce mi sie siusiu ,bola biodra itd itp
No i dobrze ze dotarlo do ciebie ,ze jednostronne uczucie nie wystarcza ,zeby z kims zyc.Masz zamiar sie wyprowadzic?
moj po glukozie malo z brzucha nie wyszedl
) i mu to juz zostalo , bo szaleje non stop
ciagle go czuje chyba nie spi nic to moje dziecie ...
w nocy mam to samo :/
Asionek[/B] połknęłam wczoraj no-spe i mi skurcze przeszły. Po całym dniu chodzenia i stania przy desce do prasowania to chyba normalne
kurcze ja od poczatku ciazy to jeszcze nic nie wizelam z tabsow ... nie to , ze sie boje , ale jakos nie chce mi sie wsumie nie widze potrzeby , a moze trzeba by cos zapodac ja brzucho pobolewa ?? juz sama nie wiem
mi karza brac magnez .. jako zloty srodek na wszystko hehe