reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

gosiane to mnie pocieszyłaś, bo czasem jak czytam że u dziewczyn tak dzieci szaleją, a moja bardziej mnie głaska i tylko czasem uzewnętrzni się kopniak na brzuchu to zaczynam się martwić, ciekawe od czego to zależy
może magnez, który biorę ja wycisza, bo mnie na pewno

reklama
ilonka moje dzieciaczki też do spokojnych należą. Owszem wiercą sie i czuć to ale delikatnie bez szaleństw. Zosia w brzuszku była spokojna i nie kopała mamusi teraz za to nadrabia i nie usiedzi w miejscu.

Byłam na krzywej cukrowej, dla mnie masakra, byłam kuta 3 razy przed wypiciem, 1 godzina po i 2 godziny po :/ po wypiciu było mi bardzo niedobrze i ledwo co dotrzymałam do 1 godziny, później siły i humor już wrócił więc spoko. Da się przeżyć, ale dobrze że już mam to za sobą
yes2.gif
Szkoda, że zapomniałam cytrynki :/ wyniki w poniedziałek, ale powinno być oki
a mała myślałam, że będzie po takiej dawce szaleć, a ona dzisiaj jest tak spokojna, że aż się martwię :/

Marti, Karolina, Asionek to ja wam zazdroszczę bo moje dziecie jak tylko ide do gina albo na badania zamiera i nawet 75g glukozy nie pomaga, trochę się powierciła i finito, a może ona jest chora??

dobrze , ze masz to juz za soba :)
a mala napewno jest zdrowa !! no co ty !! przeciez nie wszystkie dzieci tak samo se ruszaja i sa tak samo aktywne :)

P.S Moj maz wzial klucze zebym nie mogla wyjsc z domu!!! (Mamy tylko jedna wspolna pare kluczy) A ja i tak sie wybieram do mojej przyjacioleczki :-D Wroce jak on wroci z pracy...

no , ale sie zemscil hehe
wez ty mu zabierz i sobe dorob druga pare !! napewno sie przyda na poznej jakbys chciala se wyprowadzac np. , zeby c jazd ne robl ::/

gosiane to mnie pocieszyłaś, bo czasem jak czytam że u dziewczyn tak dzieci szaleją, a moja bardziej mnie głaska i tylko czasem uzewnętrzni się kopniak na brzuchu to zaczynam się martwić, ciekawe od czego to zależy
może magnez, który biorę ja wycisza, bo mnie na pewno

hmm wiesz , ze ja po magnezie tez jakas zamulona jestem ... juz nawet na necie szukalam czy to normalne , bo ja padam z nog normalnie
az dzisiaj nie wzielam dawki rano , bo mam dosc tego rozespania :/

Witam
Gratulacje brzuszkóww :)
Przepraszam ze się wtrącam ale mam do Was pytanie. Zaczynają mi puchnąc nogi maciena to jakiś sposób? i czy to normalne w ciaży?

Witam się!
Byłam na usg, opisałam na odpowiednim wątku.
Okazało się że prawdopodobnie (bo jeszcze za miesiąc mam usg) będę jako jedyna z was miała surprise przy porodzie. :-(
Ide was nadrobić żeby być w temacie.

sivi odpowiedni watek przeczytalam, ciesze sie wszystko dobrze. Niespodzianki tez fajne sa. My to dopiero mamy szanse na niespodzianki jak sie okaze ze sie pomylili na USG ;) dziewczyny z Polski pewnie mialy potwierdzana plec kilka razy, wiec mniejsze szanse, ale u mnie tylko w 20 tygodniu sprawdzali. Juz sie znajomi smiali ze jak bedzie chlopak to nam wszystko na niebiesko przefarbuja ;)

reklama
Sivi - a cos jest nie tak ze masz to skierowanie?

ja sie zabieram do pisania eseju dla osoby ktora bedzie pracowac podzas mojego urlopu macierzynskiego. juz naskrobalam 2 strony i duzo mi jeszcze zostalo...
Oprocz jutra jeszcze 7 tygodni w pracy!!!! nie zebym liczyla codziennie ;)

Do góry