reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
ja najczęściej kopniaczki czuję w dole brzucha, ale przy pępku:-)
na razie jest spokój... pewnie wieczorem jak zwykle zaczną się hulanki bo brzuchu. (imprezowy chłopak):-D

na razie jest spokój... pewnie wieczorem jak zwykle zaczną się hulanki bo brzuchu. (imprezowy chłopak):-D
no ja tez, choc ostatnio pare razy powyzej czulam;-) w niedziele szalalo strasznie a wczoraj ledwo ledwo dzis tez sie zaczyna no ale zobaczymy, wazne, ze sie rusza i czuje

Magda Mr - mnie bardzo czesto kopie "po odbycie", nieprzyjemne uczucie - a ten maluch ma zabawe :)

ja mam do d*** humor, bo bylam zaraz z rana na wizycie u poloznej i dostalam ochrzan ze za duzo waze:baffled: to byl jak "balsam" na moje nastroj , kurde.................... zelazo dostalam , bo hemoglobina spadla

eeee, ide kawke zrobic mala, bo cisnienie mam baaaardzo nizutkie, ale i tak mnie to nie pocieszy..

Witam się i ja w tą pogodę bez zmian :wściekła/y:
Mój dzidź dalej siedzi na samym dole, jego ruchy czuję ,aż w pachwinach ,Magda_Mr witaj w klubie bo i ja tam gdzieś ruchy czuję :-D
Tylko ,że ja to zaczynam się już martwić, to trwa 4 dzień, tyle pisałyście o tym zaplątaniu w pępowine ,że nie dość ,że mam mega stracha to i koszmary nocne :-( Dzięki Bogu dziś mam wizytę u gina, mam nadzieję ,że rozwieje moje wątpliwości i ,że jest wszystko ok...

hej :)

kurcze kolejna noc nieprzespana :/ nie wiem juz co mi jest .....jakies dziwne uczucie mam w nogach i do tego doszly rece :/
ehh chyba juz bedzie coraz gorzej tylko ...

Asiu ja brałam S...i jeż w sam raz i na wyższą kobitkę tez by było :tak:

:

dzieki :)
ale S ?? :) wejde hehe ??

Asionek z tym spojeniem to u mnie jeszcze najgorzej - niektore babki musza o kulach chodzic albo na wozku jezdzic :szok: wiem czego nie moge robic, co mam ograniczac itp. co 2 tygodnie bede miec akupresure, jak bedzie zle to tez fizjoterapie.
Ponoc 26-29 tydzien jest najgorszy bo cos tam sie w miednicy mocno zmienia.

Magda_Mr ja czuje codziennie, od jakiegos tygodnia w miare regularne: 5-6 rano, poludnie, 5-6 popoludniu i ok 23-24.

czytalam kiedys wlasnie o tym rozejsciu i wsumie nawet sporo kobiet na nie cierpi :/ podobno nieraz strasznie boli
oby u ciebie bylo tylko delikatne !!

druga!!! witam....ja dzisiaj w kiepskim samopoczuciu...mdli i duszno....blleeee

moze jeszcze sie poloz ??

moj szaleje od 12 w nocy najczesciej , czasami 1.30
dzisiaj to juz wogole pol dnia i cala noc !! jeszcze mnie kopie teraz hehe

Dziendobry koffane

Magda Mr - mnie bardzo czesto kopie "po odbycie", nieprzyjemne uczucie - a ten maluch ma zabawe :)

ja mam do d*** humor, bo bylam zaraz z rana na wizycie u poloznej i dostalam ochrzan ze za duzo waze:baffled: to byl jak "balsam" na moje nastroj , kurde.................... zelazo dostalam , bo hemoglobina spadla

eeee, ide kawke zrobic mala, bo cisnienie mam baaaardzo nizutkie, ale i tak mnie to nie pocieszy..

Widze ze kolejna co ochrzan dostala.. Ja sobie na weekendzie pofolgowalam i kilo do przodu w dwa dni.. A jutro wizyta.. Gin zezre mnie zywcem
Nie przejmuj sie moja droga, widze ze teraz nowa moda u lekarzy - opierdzielac za kazdy kilogram wiecej

reklama
uffff już mi przeszło.....jak to kopią was po odbycie?? hihihi u mnie jedno jest pośladkowo i kopie mnie tak w dole....nie przepadam za takimi kopniakami....wolę te na górze albo po bokach...drugie za to jest główkowo i jak się rusza to mam całą główkę przed oczami:)

Asionek ja cały czas leże...ale już mi lepiej:)

a jeżeli chodzi o kilosy....to się nie martwcie każdy indywidualnie nabiera...a teraz dzieciaki szybko rosną....

to co my mamy kurde głodne chodzić............ja tam cały czas jem:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry