reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Miłka, może sądzi że za wiele nie przytyłam,bo wyglądam bardzo drobniutko, brzuszek też.:-)
malutka, bez sztresów... będzie dobrze.:tak:

reklama
malutka - najważniejsze, że ruchy czujesz :tak: a jak się dziecko obróciło poślkadkowo i np. masz łożysko nisko na przedniej ścianie to wiadomo, że będziesz odczuwać teraz inaczej i nie ma powodu do zmartwień :tak:
Ale ja mam tak od 4 dni, do tej pory było wszystko ok, czułam ruchy wysoko i nawet tańce brzucha niesamowite były, a teraz dziwny spokój i tylko delikatne pukanie gdzieś w dole...
Trzymajcie kciuki aby mi USG zrobił bo chyba zwariuję od tego myślenia, do tego wczoraj z prawej strony brzuch mnie pobolewał jak na @, mam nadzieję ,że to mały gdzieś mnie tam ugniatał....

malutka - pewnie w dole sobie leży i tyle nie martw się i poproś o USG to się uspokoisz :tak:

Marliocia - szczęściara z Ciebie ;-)

Też tak myślę, że to kwestia ułożenia:-)
Miłka, właśnie dla mnie to trochę dziwne,
no ale jak mu ufam... prowadził już 4 ciąże w mojej rodzinie...
prawie jak ginekolog rodzinny...

Jestem i ja. Dalej parówa za oknem.
Ja się też muszę poskarżyć na kiepską noc. Od 3 się budziłam co chwile i nawet nie wiem czemu, bo nic mnie nie boli, brzuch nie przeszkadza więc nie wiem.
Ja różnie czuje, wczoraj wieczorem zostałam skopana po d****u a dziś koło pępka smyranie czuję. Najśmieszniejsze jest uczucie jak się jakoś tak dziwnie w poprzek ułoży (przekręca się wtedy??) i takie dziwne naciągnięcie skóry na bokach czuję.
A! No i ciemna krecha zaczęła mi się pojawiać. Idzie od dołu i jest w połowie drogi do pępka :-D
Miłka już po przeprowadzce?

sivi - już u siebie, ale została nam kosmetyka w przedpokoju i chyba już w tym tygodniu wszystko skończymy :tak:

mnie też się krecha pokazuję tylko od cycków idzie do pępka :dry:

reklama
Miłka :dry:że co?? odwrotnie??o czymś takim jeszcze nie słyszałam :-D:-D
Przewlekło was dziewczyny na lewą stronę :-D:-D
Fajnie że już wszystko zrobione, to ci teraz już tylko spokojne czekanie na poród zostało :-)

Do góry