reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

mamuśka dokładnie tak 39,90zł za 76szt czyli się nie opłaca ;-)
Lena widok super, ale burzy nie zazdroszczę...
monysia to bardzo wyrozumiałą córeczkę masz :tak:
ilonka26 może i chudzinka ale domek małego jest dość pokaźny :zawstydzona/y::-D

A reklamują ,że żabka jest blisko ,a z tego co widzę to Biedronka bo ja też przy biedronce mieszkam
u mnie żabka obok biedrony i jeszcze mrówka

Moncia witaj, moja siostra chwili porodu nie znała płci, czasem są takie małe wstydziochy :)

reklama
Cześć Dziewczyny, cały czas śledze Wasze losy ale jestem tu nowa i chyba nie za dobra w te ''klocki'' mam na mysli poruszanie sie po forum :-jestem chyba jedyna pazdziernikową mamą, ktora jeszcze nie zna płci :-( na USG maluszek nie chciał nam się pokazać ...

Witaj i rozgość się... Oj tam najwyżej będzie niespodzianka ;-) Ja czułam ,że będzie chłopak i jest chłopak, a masz jakieś przeczucia?

ilonka26

A ja jak sie do miasta przeprowadzę to będę miała i biede i lidla pod blokiem :) i bardzo się z tego cieszę.
Malutka ja używam dady i jestem zadowolona bo pieluszki są miękkie ale mała je przesikuje w nocy tak samo zresztą jak huggies więc szukam czegoś droższego "lepszego" ale tylko na noc bo w dzień zdają egzamin.
W lidlu są za to fajne chusteczki nawilżane bo te z biedy nas uczulały.

Nagotowałam się warzywek i mięsko małej upiekłam a ona zjadła na obiad surową marchewkę z jabłkiem i właśnie mlekiem popiła.

Ilona mamuśka ja też będę miała córeczkę

kurde jutro wyjeżdzamy a mi dzisiaj się coś przyplątało kużwa patrze a jakoś dziwnie mnie piecze w kolo wiadomo gdzie i jakoś tak na jednej wardze pękła skóra i boli......................... i się kurde nie mogę do mojego gina dodzwonić z resztą on jest za granicą kużwaaaaa :wściekła/y:

kurcze moze idz do kogo innego ?? wspolczuje , akurat teraz przed wyjazdem musialo ci sie przyplatac :((

Melduję się i ja,
U mnie 6.27 rano,buuuuuu oczy jeszcze pieką,ale kto rano wstaje itd.
Ja dzisiaj jadę z dziewczynkami nad jezioro Michigan(obiecuje fotki hipopotamicy Glorii-czyli moj)Nie wiem czy wytrzymam na słoneczku mam nadzieję na znalezienie cienia.
Kurcze,jaki ja dzisiaj miałam paskudny sen-śniło mi się,że straciłam ciąże,obudził mnie Leś,bo płakałam przez sen.Wogóle ostatnie włączyło mi sie czarne myślenie.Proszę o kopy w mój durny tyłek,bo juz sama do siebie nie mam nerwów.
Mamuska- strasznie sie cieszę,że pozbierałaś sie tak szybciutko,silna kobieta z ciebie i tak trzymać,a pod koniec roku,będę szykować paczkę z testem na płeć.U MNIE SIE SPRAWDZIŁ,pokazał 100% tak samo jak usg!!!

milego dzionka nad jeziorem :)
i w dupsko masz za te glupoty co sobie myslisz i ci sie snia :wściekła/y:
jest i bedzie dobrze !!! takze glowa do gory :))

Lena snem nie ma się co przejmować ... zresztą dostałaś to co chciałas od malutkiej :) chociaż wiem jakie to okrutne mieć koszmary, nieraz czlowiek się budzi z ulgą, że to tylko sen, a nie jawa :sorry2:

ja wczoraj mialam sen , ze malo sie nie porzygalam hehe
snilo mi sie , ze male zdechle , sflaczale szczury owijam w sery pelsniowe na jakies kotlety :szok: no porazka hehe

Ja miewam chore sny... śnił mi się już poród, że strzelił mnie piorun, że pies moje dziecko w paszczy trzyma... no masakra.

o matko hehe tez niezle masz te sny :)

malutka ja też na jakość produktów z biedronki nie narzekam :) i chętnie tam chodzę na zakupy... za to znam przypadek gdzie dziewczyna rozmawiała z kolegą i ona mówi, że chodzi do biedronki z mężem na zakupy, a on zdziwiony jej na to:"to biedronki? obydwoje pracujecie i do biedronki na zakupy? " :baffled: przypał
ilona tu nie chodzi o to czy ma się kasę na lepsze to kupowac lepsze tylko po prostu zamiast markowych (po co przepłacać) można kupić już niemalże odpowiedniki tych lepszych i to za dużo niższą cenę :-)

jaki tekst :/ ludzie to sa dziwni bez kitu .... tak jakby to ile kasy maja mialo cos wspolnego gdzie robia zakupy
ja bardzo Lidla lubie tutaj :) uwielbiam produkty do czyszczenia z W5 :) sa mega tanie i rewelacyjne do szorowania :)
niekiedy tez maja fajne rzeczy tam jak sa jakies dni , kuchni , ogrodu itd. mozna tanio super jakosciowo rzeczy kupic :)

Witam się !!!

Położyłam się a Młoda się bawiła lalami,
zasnęło mi się nawet chyba na pół godziny, budzę się przykryta
a tu Mała przylatuje z uśmiechem i mówi że mnie przykryła swoim kocykiem żeby mi zimno nie było
i pyta: "Mamusiu dałam Ci się przespać?" :-D rozwaliła mnie :-D
pierwszy raz mi dała odpocząć i poleżeć :-)

Ja też używałam biedronkowskich pieluszek DADA od kiedy przestały być ceratkowe
i chusteczki też są dobre :tak:

wspolczuje bolu glowy :(
coreczke masz slodka :))

Cześć Dziewczyny, cały czas śledze Wasze losy ale jestem tu nowa i chyba nie za dobra w te ''klocki'' mam na mysli poruszanie sie po forum :-jestem chyba jedyna pazdziernikową mamą, ktora jeszcze nie zna płci :-( na USG maluszek nie chciał nam się pokazać ...

czy jedyna to nie wiem :)
witaj u nas i rozgosc sie :)

bylam na basenie dla ciezarnych ze SR i rewelka :)
jak ktoras z was ma mozliwosc , a sie waha to ja goraco polecam :) od razu czlowiek lepiej sie czuje :)

Jagmar Tobie też zazdroszczę :p
Lidl u mnie tez koło biedry , ale w sumie to mało co chodzę, chyba ze po tabletki do zmywarki, i czasami tez kupuje pampersy ale te po pare sztuk w opakowaniu co są po 6,5zł za paczke ;) tez dobre, najwazniejsze ze nie uczulają, ale mały ma taki tyłek ze tylko raz miał odparzenie !!
U mnie nadal leje i w cale sie nie zapowiada aby przestało, samochód na parkingu juz pływa !!!!!!

Ilonka jesli mogę zapytać w których tyg poroniłaś ????? i dzieciątka sie nie rozwijały ?????
robiłaś jakies badania po tych wydarzeniach ?????

aha tygodnie juz widzę w których straciłas dzieci !!

Moncia90 nie gadaj nie gadaj bo ja tez plci nie znam:-) i szczerze mowiac juz nie chce poznac az do porodu to jest takie fantastyczne, pasjonujace uczucie:-)

Wiecie co zrobila madra Madzia?? Pierwszy raz od poczatku ciazy zezarlam slodkie... Mialam ochote... Ale moj dzidz chyba nie i wiecie co?? Te bole to jelita lub zoladek... Serio hehe:szok::tak:

reklama
Ilonka jesli mogę zapytać w których tyg poroniłaś ????? i dzieciątka sie nie rozwijały ?????
robiłaś jakies badania po tych wydarzeniach ?????

aha tygodnie juz widzę w których straciłas dzieci !!
u mnie dzieciątka zawsze się rozwijały, po prostu przestawało im bić serduszko :/ przyczyny nie poznałam do dzisiaj, a zrobiłam mnóstwo badań oczywiście wszystko prywatnie, bo żaden lekarz nie chciał mnie kierować na badania specjalistyczne :/
zrobiłam wszystkie tarczycowe ( teraz mam niedoczynność tarczycy, wcześniej tarczyca była tylko powiększona), zrobiłam badania genetyczne u siebie i męża(kariotyp), zrobiłam wszystkie możliwe wymazy z szyjki łącznie z wymazami na chlamydie, mycoplasmę i ureaplasmę, p/c antykardiolipinowe, antykoagulant tocznia, toxoplazmozę, cytomegalię, wzwB i C, jeszcze więcej rzecz jasna ale teraz już nie pamiętam i wyszło, ze ja i mąż jesteśmy zdrowi jak ryby

Magda pierwszy raz jadłaś słodkie?? :-D ja to non stop muszę coś z glukozą wszamać :)

dziewczyny nie uwierzycie zadzwoniłam zarejestrować się do gina, mam wizytę 21 lipca na 15:15, wchodzę pierwsza :szok: W szoku jestem, bo najwcześniej miałam na 17 a wchodziłam o 19

Do góry