reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Malutka dla mojego Jaśka jest ich 72 sztuk albo 76sztuk za te 39,99zł tych małych jest coś koło 99sztuk :)
Lena - o kurcze to nieżle dawało czadu u Was wczoraj !!!!!!:szok:
Ja wczoraj kupiłam te klapki co są po 5,99zł fajne są bardzo, i wzięłam 2 pary, jedne po domu a drugie tak zeby latać do sklepu czy na spacery :) w tamtym roku tez kupowałam i mam do tej pory ;) wiec nie psują sie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się !!!

A mi się jakoś nic nie chce :baffled:
na obiad zrobiłam zapiekanki z bułeczek, M poszedł do pracy
a mnie dziś tak głowa boli że szok ...

Położyłam się a Młoda się bawiła lalami,
zasnęło mi się nawet chyba na pół godziny, budzę się przykryta
a tu Mała przylatuje z uśmiechem i mówi że mnie przykryła swoim kocykiem żeby mi zimno nie było
i pyta: "Mamusiu dałam Ci się przespać?" :-D rozwaliła mnie :-D
pierwszy raz mi dała odpocząć i poleżeć :-)

Ja też używałam biedronkowskich pieluszek DADA od kiedy przestały być ceratkowe
i chusteczki też są dobre :tak:

Ja tez lubie Biedronke. Maja duzo dobrych jakosciowo i tanich produktow. Teraz byl tydzien grecki to sie z mezem obkupilismy w rozne pysznosci :-)

monysia ale super córa, mamie dała odpocząć :D oby tak dawała częściej :)
Kurcze dziewczyny muszę przejżeć dobrze wątek bo nie wiem teraz kogo sie spodziewacie !!!! Gosiane widze ze bedzie synek :) super :D a reszta to juz nie wiem albo zapomniałam !!

Że maleństwo się wrodzi w tatusia ,a ja mała drobna kobietka jestem

A najlepsze jest to ,że nie wiem jakie duże już jest moje maleństwo, ale czasem mam wrażenie ,że on już się tam nie mieści jak zacznie się prostować
no nie mieści się, boś chudzinka
laugh.gif
siorka moja ma chłopa 2 metry a dzieciaki się urodziły 56 i 58cm, więc spoksik, dopiero teraz rosną jak na drożdżach :)

Marilocia
ja tez myślę, że jak chcesz iść na SR to idź, na pewno wiedza ci się przyda, ja jestem w innej sytuacji i biorę pod uwagę inne priorytety, tzn. raz że jestem pielęgniarką, dwa pracowałam na noworodkach i jedyna rzecz, która mi obca to poród, chociaż z teorii wiem jak wygląda to muszę dać radę

Rudson właśnie miałam pytać co u ciebie, cieszę się, że lepiej ale odpoczywaj dużo

Ilona24 ja też kupuję w biedronie bo mam najbliżej z resztą ostatnio słyszałam, ze biedronka ma też troszkę polepszyć asortyment, tzn. podpisali ponoć dużo umów z markowymi firmami, więc i ich produkty znajdą się w biedronie

Ok juz wiem wszystko :) przewaga kobitek jest :) jak na razie 16 chłopaczków i 19 babeczek :) no i fajnie :) zazdroszczę Kazdej która sie spodziewa córeczki :)
Ilonka ja tez mam najbliżej a raczej pod blokiem wiec nie dość ze blisko to tanio i jakościowo nie najgorzej :)

nie no do jakości nie ma się co przyczepiać, ostatnio odkryłam, ze w biedronie jest serek z presidenta za niespełna 4 zeta, a ma chyba z 400g, ten sam jest w Kuflandzie za 7zeta prawie tej samej firmy :szok:

mamuśka dokładnie tak 39,90zł za 76szt czyli się nie opłaca ;-)
Lena widok super, ale burzy nie zazdroszczę...
monysia to bardzo wyrozumiałą córeczkę masz :tak:
ilonka26 może i chudzinka ale domek małego jest dość pokaźny :zawstydzona/y::-D

A reklamują ,że żabka jest blisko ,a z tego co widzę to Biedronka bo ja też przy biedronce mieszkam

Cześć Dziewczyny, cały czas śledze Wasze losy ale jestem tu nowa i chyba nie za dobra w te ''klocki'' mam na mysli poruszanie sie po forum :-jestem chyba jedyna pazdziernikową mamą, ktora jeszcze nie zna płci :-( na USG maluszek nie chciał nam się pokazać ...

reklama
Moncia nie TY jedna nie znasz płci dziecka :) jest pare dziewczyn co nie wiedzą nadal :p
a tak poza tym to witam :) z czasem jak bedziesz tu zaglądać to sie pokapujesz co i jak :)

Do góry