reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

pierwsza dzis, juz od godziny dreptam po domu- wlasnie wcinam jogurt i mysle jak zaplanowac dzien. Na zew chmurzasto,ale weeeknd mialam bardzo udany :)

moj brzuch tez ciagnie, jakby mi sie mial za chwile urwac,ale w zasadzie tylko , gdy leze na boku, podkladam sobie poduszke pod brzuch do spania

ja wieczorem padam jak mucha, ale wstaje wczesniej, wlasciiwe tylko dlatego ze w lipcu bede musial wstawac o 6,albo i o 5 , wiec chce zachowac rytm, pozniej oleje i bede spac tylko ile chce :-)

jutro mamy 4D, juz nie moge sie doczekac

milego dnia dla wszystkich!!!! :-):-):-)

reklama
Witajcie!
monika, odpoczywaj jak najwięcej, później może nie byc na to czasu;-) Ja od godziny jestem w pracy, ale jestem tak jakbym nie była, brak kofeiny powoduje zwolnione myslenie, a więc idę zaparzyć kawkę:-D MIłego dnia

no i dzwonił do mnie endokrynolog, od jutra zaczynam brać eutyrox N25 bo mi się przygruchała niedoczynność tarczycy, ma któraś z was doświadczenie z niedoczynnością i eutyroxem?

Ja biorę euthyrox n25 od listopada, kiedy wyszlo, ze mam niedoczynnosc. Mam brac cala ciaze, a potem sie zobaczy. To jest mala dawka i jedna rzecz, którą po nim zauważyłam, to to, że jestem mniej nerwowa, trudniej wyprowadzić mnie z równowagi no i teraz jak biorę to TSH jest w normie, ale brać mam cały czas.

Witam się z rana, właśnie się objadam bagietką z dżemem jagodowym z lidla (przepyszny) i przygotowuję się psychicznie na ogarnięcie zagruzowanej chaty...pewnie dłużej będą trwały przygotowania ńiż samo sprzątanie, ale co zrobić jak leń mnie ogarnął..

Cześć Wam.
Nie było mnie ale niestety w piątek mój dziadek zmarł w szpitalu , okazało się że miał przeżuty na płuca, nikt się nie spodziewał że to tak szybko ale stało się :(((

U Nas dobrze , mam problemy ze spaniem ale zdecyduję się na tą poduszkę rogala bo później będzie jeszcze gorzej, szybko się męczę.
U Nas dziś piękny dzień się zapowiada, wyszło słoneczko, piję kawkę.
Miłego dnia :*

Justyś bardzo mi przykro... Jakoś tak dziwnie się składa, że jak powstaje nowe życie, to często ktoś odchodzi jakby robił miejsce dla nowego człowieka. Trzymaj się kochana...

Justyś współczuje ci...

Ja w podłym natroju. Jak się nie wyspię lepiej ze mną nie zadzierać. Moja gówniarzyca w stała o 2 w nocy i nas co chwile budziła, waliła w ściane, wołała na całe gardło że chyba sąsiedzi słyszeli, łaziła do nas co chwile czymś się "pochwalić"!! Myślałam że ją uduszę!!! I nie unęła już! Ja nie wiem jak ona zamierza dziś funkcjonować...będzie łazić jak ćma i mnie wkurzać! Cudowny dzień się zapowiada...dobrze że letnia pogoda, troche humor poprawia.

Witam sie z samego ranka :-) Troche mnie nie bylo, bo plazowalam sie z moim, a on tylko w weekendy moze mnie zabierac, a ja baaaardzo lubie morze :tak: Za to tesciowka tak mi gotowala, ze w sam weekend 2 kg. do przodu :szok: az sie przerazilam jak na wage wlazlam :szok: i wszystko byloby dobrze gdyby nie czekala mnie wizyta u lekarza ktory sie czepia kazdego kilograma za duzo :-( strasznie zaluje ze nie jestem w polsce, tam moj pan doktor nie stresuje waga, tylko kaze jesc, jesli mi sie chce i juz :tak:ehhhh...

Justyś współczuje...

Ostatnia edycja:
Ja w podłym natroju. Jak się nie wyspię lepiej ze mną nie zadzierać. Moja gówniarzyca w stała o 2 w nocy i nas co chwile budziła, waliła w ściane, wołała na całe gardło że chyba sąsiedzi słyszeli, łaziła do nas co chwile czymś się "pochwalić"!! Myślałam że ją uduszę!!! I nie unęła już! Ja nie wiem jak ona zamierza dziś funkcjonować...będzie łazić jak ćma i mnie wkurzać! Cudowny dzień się zapowiada...dobrze że letnia pogoda, troche humor poprawia.

Nie dziwię się,moja mała "ćma"też miała takie poloty(jeśli Cię to pocieszy....)
Wstanie w nocy,cały dzień na nogach("zmęczenie,a co to takiego????")i hulaj dusza do 21...już nie raz pytałam,gdzie ma wyłącznik na baterie.....:rofl2::rofl2::rofl2:

Cześć Wam.
Nie było mnie ale niestety w piątek mój dziadek zmarł w szpitalu , okazało się że miał przeżuty na płuca, nikt się nie spodziewał że to tak szybko ale stało się :(((

justynka,współczuje:(ja przeżyłam to 3tyg.temu,z tym że u mnie babcia zmarła nagle:((

Hejka
Karola79 -ja tez grudniowa i podejrzewam ze mamy takie samo imie.Tylko rocznik starszy.I do mnie moj wiek kompletnie nie dociera.

:-D:-D:-D:-D:-D:-DWitaj w klubie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jutro mamy 4D, juz nie moge sie doczekac
wcale się nie dziwię:)))))

U nas w końcu słoneczko,weekend udany:)
Dziś mam w planach zacząć układać cos w piwnicy,bo mam pełno gratów do wyniesienia do piwnicy,a tam zero(!!!!)miejsca,więc muszę najpierw tam czystkę zrobić,żeby potem pozbyć się bubli z mieszkania:)

miłego dzionka życzę:)

reklama
justys , wspolczuje ci..................

tak myslalam nad planem dnia na dzis,ze wlasnie sie obudzilam.normalnie poszlam do lozka , bo tam mam chyba z 5 poduch i sobie ukladam je tak fajnie,ze super sie czyta (plecy nie bola) i zasnelam...teraz czuje sie jakbym byla na bani, swiat realny nie dociera :-)

Do góry