reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

cześć
ja właśnie wstałam a młoda nadal w wyrku garuje. Jak tak późno wstanie to nici z popołudniowej drzemki bo będzie latać do 21 a ja chce mieć wieczór dla siebie. Pogoda zapowiada się gorąco i słonecznie, może nad jeziorko pojedziemy :D

Justyś bardzo mi przykro, trzymaj się dzielnie.

reklama
Witam się i ja :szok: w końcu trochę dłużej pospałam :-D

rabbit to co opisujesz to norma, ja też mam takie same objawy, a mam jedyneczkę :) brzuch jak stoję jest napięty, czasami aż nieprzyjemnie napięty, nawet jak leżę odczuwam to samo, więc chyba tak ma być, nie jest to może tak bardzo odczuwalne co dziennie, ale mam wrażenie, ze jak brzuch ma skok wzrostu to najbardziej jest to odczuwalne.

kasia 38tc to już w terminie dziecko urodzone, ja marzę żeby dotrwać przynajmniej do 30tc ale to dlatego, że będę miała pewność, że mała da sobie już radę, bo na razie to małe szanse

byliśmy w kinie na kac vegas w bangkoku polecam :)
no i dzwonił do mnie endokrynolog, od jutra zaczynam brać eutyrox N25 bo mi się przygruchała niedoczynność tarczycy, ma któraś z was doświadczenie z niedoczynnością i eutyroxem?

Spokojnie to malutka dawka ,a w ciąży często nabywa się niedoczynność, może potem wróci wszystko do normy ;-)
Pocieszę Cię, ja się leczę na niedoczynność tarczycy już dwa lata, da się z tym żyć, już mi nawet weszło w krew ,że tabletka na śniadanie :-D Z tym ,że ja będę już Euthyrox brała do końca życia ,a Tobie jakiś czas po ciąży może odstawią już ;-)

Cześć Wam.
Nie było mnie ale niestety w piątek mój dziadek zmarł w szpitalu , okazało się że miał przeżuty na płuca, nikt się nie spodziewał że to tak szybko ale stało się :(((

U Nas dobrze , mam problemy ze spaniem ale zdecyduję się na tą poduszkę rogala bo później będzie jeszcze gorzej, szybko się męczę.
U Nas dziś piękny dzień się zapowiada, wyszło słoneczko, piję kawkę.
Miłego dnia :*

Bardzo współczuję :-(

Dzień Dobry ;-)

Wczorajszy dzien bardzo udany obiad u teściowej minol nawet nawet przyjemnie ;-) dzisiaj planów szczegolnych nie mam pobyczę się pewnie i pokrzątam po chatce ;-)

Justys- przytulam mocno :-(

jejku wlasnie wciągnełam jagodziankę i kawałek makowca a miałam juz ograniczyc słodkie :szok:

Ostatnia edycja:
hej :)
ja dzisiaj wizyta u gina na 15.30 :)
maly od wczoraj non stop buszuje w brzuszku :)

Witam się z rana, właśnie się objadam bagietką z dżemem jagodowym z lidla (przepyszny) i przygotowuję się psychicznie na ogarnięcie zagruzowanej chaty...pewnie dłużej będą trwały przygotowania ńiż samo sprzątanie, ale co zrobić jak leń mnie ogarnął..

racja ten dzem z Lidla jest pyszny !!! :)

Cześć Wam.
Nie było mnie ale niestety w piątek mój dziadek zmarł w szpitalu , okazało się że miał przeżuty na płuca, nikt się nie spodziewał że to tak szybko ale stało się :(((

U Nas dobrze , mam problemy ze spaniem ale zdecyduję się na tą poduszkę rogala bo później będzie jeszcze gorzej, szybko się męczę.
U Nas dziś piękny dzień się zapowiada, wyszło słoneczko, piję kawkę.
Miłego dnia :*

przykro mi :(((((((((((

Justyś współczuje ci...

Ja w podłym natroju. Jak się nie wyspię lepiej ze mną nie zadzierać. Moja gówniarzyca w stała o 2 w nocy i nas co chwile budziła, waliła w ściane, wołała na całe gardło że chyba sąsiedzi słyszeli, łaziła do nas co chwile czymś się "pochwalić"!! Myślałam że ją uduszę!!! I nie unęła już! Ja nie wiem jak ona zamierza dziś funkcjonować...będzie łazić jak ćma i mnie wkurzać! Cudowny dzień się zapowiada...dobrze że letnia pogoda, troche humor poprawia.

uuu to ciezko nocke mieliscie ... na pocieszenie powiem ci , ze niedlugo kazda z nas to czeka :))

Witam sie z samego ranka :-) Troche mnie nie bylo, bo plazowalam sie z moim, a on tylko w weekendy moze mnie zabierac, a ja baaaardzo lubie morze :tak: Za to tesciowka tak mi gotowala, ze w sam weekend 2 kg. do przodu :szok: az sie przerazilam jak na wage wlazlam :szok: i wszystko byloby dobrze gdyby nie czekala mnie wizyta u lekarza ktory sie czepia kazdego kilograma za duzo :-( strasznie zaluje ze nie jestem w polsce, tam moj pan doktor nie stresuje waga, tylko kaze jesc, jesli mi sie chce i juz :tak:ehhhh...

Justyś współczuje...

kurcze , a twoj gin nie wie , ze w ciazy chocbys na rzesach stawala to i tak cos przytyjesz ?? bez przesady po co cie stresuje ?? przeciez nie masz juz na koncie plus 30 !!!
nie przejmuj sie :))

siemka mamuski:)

A ja dzis byłam na glukozie:) przezyłam nie jest tak zle nawet bez cytryny sie da tylko nie ma co za duzo sie rozczulac:p:p

Musze sie wam pochwalic dzis zauwazyłam ze juz mam siare w cycuchach:):) ale radocha!!!Jestem juz prawie mama dotarło do mnie:)
W srode mamy wizye poszpitalna troche mam juz stresa..ale co tam nie ma co sie nastawiac:)
Dzis zrobie jakies fotkii wstawie bo uz dlugo sie wam nie pokazywałam:p:p

Justys wspolczuje
[*]

anita gratuluje:-), mi tez ostatnio troche pocieklo, mala mokra plamka na bluzce
u nas wreszcie lato wrocilo, az na dwor chce sie wyjsc no i cisnienie mi sie polepszylo bo przez ostatnie dni to bylam mucha w smole
ide robic plesniaka, :-p

witam się i ja dzisiaj:tak:

Justyś przykro mi.........
ja straciłam dziadka w kwietniu

Ivil mi lekarz też co wizytę truje głowę że mam pilnować kilogramów i jak najmniej przytyć :)

Ja się umówiłam na czwartek do fryzjera na odświeżenie kolorku:-)

ja już po obiadku, zastanawiam się co by tu jeszcze przegryźć? hm...

Zawiozłam męża na działkę bo równa teren pod budowę domu. Przeraża mnie ta budowa i koszty z nią związane, tym bardziej że postanowiliśmy stan surowy za gotówkę postawić (której za wiele nie mamy), a tu maleństwo w drodze i kasa potrzebna na maleństwo - nie wiem jak to będzie. Zawsze jak zaczynamy gadać o wydatkach to we mnie się gotuje.......

Witajcie dziewczeta.

Ja juz po glukozie dzisiaj. Soczek byl przepuszny, nie rozumiem co w nim zlego widzialyscie. Mi smakowal, i zazartowalam czy nie dostane wiecej. Ona rozmieszala mi go z woda i czyms jeszcze. O kolorze zoltym...Slodkie ale nie jakis tam ulepek...

U mnie upal, jezu!! Myslalam ze nie wroce do domu, ze sie roztopie po drodze. TAK goraco!!!!Teraz leze z zimnym recznikiem na ciele, bo juz nie wiem co dla ochlody zrobic...

Justys- bardzo wspolczuje. Ja w zeszlym roku stracilam dwie bliskie mi osoby. W maju brata, a w pazdzierniku babcie:( I tak nagle. Nie spodziewanie...

WerkaMirek - hmm mi nie dawano do picia glukozy 6 lipca wizyta to może to jeszcze przedemną ;)
Justys współczucia :(
Ja od środy odpoczywałam na działce czereśniami to się objadłam jak nigdy ;) i świeżego powietrza więcej wpadło , dziecko mi jakoś nie dokucza mam czasami wrażenie , że sie porusza ale dokonca nie wiem sama hmm... a teraz zrobie herbatkę pokrzywową ;)

reklama
Do góry