reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
rabbit wytrzymaj, bo jak nie to skusisz mnie też!
małami widać działałyśmy w tym samym czasie, skoro jest 2 dni różnicy zaledwie między nami no teraz suwaczek prezentuje się świetnie wszystko jasne.
miłka a w jakich górach byliście? tzn w jakiej miejscowości? super że weekend się udał, chociaz mnie w takiej atmosferze też by pewnie smaczek na piwo przyszedł
małami widać działałyśmy w tym samym czasie, skoro jest 2 dni różnicy zaledwie między nami no teraz suwaczek prezentuje się świetnie wszystko jasne.
miłka a w jakich górach byliście? tzn w jakiej miejscowości? super że weekend się udał, chociaz mnie w takiej atmosferze też by pewnie smaczek na piwo przyszedł
cześć mam na imię ewelina mam 24 lata pochodze z torunia ale razem z mezem mieszakam w bydgoszczy ,mam synka igorka który ma rok i 7 miesięcy i 1 pazdziernika po raz drugi zostane mama
kolejne wcielenie niuni :-) również skutecznie zablokowane :-)
Ewa - byliśmy w Istebnej Istebna galeria zdjęć, zdjęcia Istebnej - Galeria zdjęć polskich miast. Istebna zdjęcia, zdjęcie Istebnej, zdjęcia miast bardzo lubię te miejsce jeździmy tam od lat
Ostatnio edytowane przez moderatora:
co za tupet, czego ona jeszcze chce ???
NabAwe
mamusia Emilki :)
o kurcze jaka szybka reakcja, a skąd wiedziałaś?kolejne wcielenie niuni :-) również skutecznie zablokowane :-)
ale śliczna ta miejscowość, lubię góry i morze, też chętnie bym wyskoczyła... ale na szczyty się nie wdrapywaliście?
Marti_1984
Fanka BB :)
ja to nie kumam po co sie robi cos takiego
reklama
agadaria
Fanka BB :)
o kurcze jaka szybka reakcja, a skąd wiedziałaś?
Miłka to nasz człowiek,ona wie wszystko