reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

witam nowe mamuśki...i gratuluję....

ja chyba muszę się zebrać do sklepu bo chce mi sie tak słodkiego że nie wytrzymam....:)

reklama
rabbit wytrzymaj, bo jak nie to skusisz mnie też! :p

małami widać działałyśmy w tym samym czasie, skoro jest 2 dni różnicy zaledwie między nami :D :p no teraz suwaczek prezentuje się świetnie:) wszystko jasne.

miłka a w jakich górach byliście? tzn w jakiej miejscowości? super że weekend się udał, chociaz mnie w takiej atmosferze też by pewnie smaczek na piwo przyszedł :p

cześć mam na imię ewelina mam 24 lata pochodze z torunia ale razem z mezem mieszakam w bydgoszczy ,mam synka igorka który ma rok i 7 miesięcy i 1 pazdziernika po raz drugi zostane mama

kolejne wcielenie niuni :-) również skutecznie zablokowane :-)

Ewa - byliśmy w Istebnej Istebna galeria zdjęć, zdjęcia Istebnej - Galeria zdjęć polskich miast. Istebna zdjęcia, zdjęcie Istebnej, zdjęcia miast bardzo lubię te miejsce jeździmy tam od lat :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry