reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Miłka to nasz człowiek,ona wie wszystko:cool2::cool2::cool2::cool2:

ja nie wątpię, ale ciekawa jestem skąd to wiadomo, ze to znowu ona ;/ po IP??
swoją drogą faktycznie bezczelna laska.
A gdzieś przypadkiem natrafiłam w innym wątku jak jeszcze jako niuniaa wklejała fotki z 22 tyg chyba a brzuch jak na 7 m-c;/

Miłka ale to są ogólnie sudety? czy jakie to są gory?

dostałam cynk od odpowiedniego człowieka :cool2:

i to prawda Ewa wystarczyło sprawdzić IP komputera :tak:

dobra nie było sprawy i nie ma o czym (kim) pisać :tak:

No ale jak po IP jak wystarczy rozłączyć internet, potem znów włączyć i już jest inne?? albo jak u nas: Jak mi się ruter zawiesi to się łączę z taką jedną niezakodowaną sięcią i ciągne za darmo :ninja2:...ale tylko chwileczke...

ło matko Miłka szybka jesteś :) nawiasem mówiąc laska ma niezły bajzel w główce albo jest chora psychicznie i niezdiagnozowana ;-)

Sylwia miłego wypoczynku w PL

No ale jak po IP jak wystarczy rozłączyć internet, potem znów włączyć i już jest inne?? albo jak u nas: Jak mi się ruter zawiesi to się łączę z taką jedną niezakodowaną sięcią i ciągne za darmo :ninja2:...ale tylko chwileczke...

to może u Was ;-) u nas wyszło IP identiko jak niuni :tak: zresztą przy stałych umowach abonentowych IP za każdym połączeniem nie ulega zmianie

witam się z rańca :)
widzę że niunia nas nawiedziła? ja nie rozumiem po co ludzie coś takiego robią i prawdę mówiąc to nawetnie wiedziałam że coś takiego robią :)
Marti cyclo mi pomagają, ale kurcze nie wiem czy mam je brać do końca opakowania, czy później kupić kolejne.
We Władysławowie byłam 2 lata temu i niestety nie byłam zadowolona, za duży tłum jak dla mnie a na plaży to trzeba było być już chyba o 8 żeby znaleźć sobie miejsce i do tego te tłumy ludzi maszerujące nad twoją głową:wściekła/y:. Ja wole bardziej spokojne miejsca, nie daleko miast żeby można było samochodem podjechać jak się zachce większej rozrywki. Ja od kiedy pamiętam jeździłam do Stilo (nawet na mapie tego nie ma) to koło Łeby – las, cisza i mało wczasowiczów :tak:
Ale i tak ci zazdroszczę tego wyjazdu. ja w pierwszym tyg. lipca jadę na kilka dni do rodziców a potem już nigdzie się chyba nie ruszę bo od 7.07 zaczynam szkołę rodzenia i zajęcia będą 3,4 razy w tyg. więc całe wakacje mam z głowy :-(

reklama
I co małemu jest?

No wirusówka...a niepokoiło mnie to że na pogotowiu lekarka powiedziała że osłuchowo oki i że zaczerwienione gardło (nie ropne czy z nalotami) i dała Zinnat dość mocny antybiotyk :confused::dry:...więc wyszłam i sobie myślę...skoroo osłuchowo oki, anginowo nie jest to po jaką colerę antybiotyk!!!!

Moja pediatra potwoierdziła że wirusówka tyle że z wysoką gorączką

Kobitki jak jest w Waszych przedszkolach ???
Dajecie Młodym jakieś kwiatki na zakończenie roku dla babeczek ???
Bo jak na złość nikogo w przedszkolu nie spotkałam co by się szło spytać ...
niby na początku roku rada rodziców była ale czy oni coś zorganizują czy jak ???
nie mają żadnego pożegnania ...

monysiu u nas było uroczyste pożegnanie z występami i poczęstunkiem - my mieliśmy zrzutkę po 15 zł na upominek dla dzieciaka i kwiaty dla przedszkolanek i dyrektorki -najbardziej zaangażowani rodzice tego dopilnowali. Poza tym zawsze na takie imprezy każdy się zgłasza co przyniesie czy np upiecze ciasto....ja jestem od cukierków :-):-)

kolejne wcielenie niuni :-) również skutecznie zablokowane :-)

no comment :szok::szok::szok:

Do góry