Z
zupkaogorkowa
Gość
mnie moze waskie biodra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien dobry,pogoda sloneczna ale pizga.
Wczoraj wieczorem zrobilam sobie saltke z makaronem i po zjedzeniu wisialam na kibelku.W niej byly korniszony i pieczarki marynowane,mozliwe ze nie toleruje kwachu.
I kto zje cala miche?Ja nie mam odwagi
Moje psiapsolki jada wszystkie do Polski ,co ja bede robic przez trzy tygodnie:-(Tak to zawsze jakis Grill ,albo wspolnie z dziecmi jak panowie sa w pracy.
Chyba zadzwonie do mojej przyjaciolki jeszcze ze szkolnych lat mieszka w Holandi i ja zaprosze.Tylko nie wiem jak u nich z feriami
Gosiane a mowili o cenie?Bo ja chetnie zrobie za krolika doswiadczalnego.Tylko pytanie czy mi to zaaplikuja tutaj w szpitalu ,
Monika a dlaczego cesarka?
gosiane wiesz jest mi przykro bo praktycznie w tej firmie pracuję od początku i przez rok pracowałam tylko ja i robiłam w tej pracy wszystko od magazynu po księgowość. Teraz tak wygląda odwdzięczenie się/smutne ale prawdziwe :-(
Co do tego żelu- też bym sie nim zaiteresowała/ po wspomnieniach z pierwszego porodu
gosiane ja bym chyba jednak obeszła się bez... ale jak jakaś kobietka chce to i nie widzę przeciwskazań ja też bym chciała naturalnie, jakoś nie potrafię sobie wyobrazić cc albo jak niektóre kobietki na życzenie za kasę chcą cc..
Ja nie idę do żadnej szkoły rodzenia. Uważam, że skoro wczesniej kobiety nie miały szkół rodzenia to i ja mogę się obejść, a dla mnie to zbyt intymne jak pary razem ćwiczą itp... :-):-):-) no nie wiem może ja jestem jakaś inna ale wolę bez