reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Sukienka calkiem fajna ,tylko ze wydaje mi sie ze dla szczuplych lasek,a ty z jakiego typu kobiet jestes?Ja kocham ekstrawaganckie kiecki na duze wyjscia.

Emcia Dla mnie sukienka boska :-) Swietny kolor! Mi sie podoba podkreslanie brzuszka w ciazy bo przeciez to nie z tego ze przytylysmy tylko nosimy pod sercem dziecko. Moim zdaniem to bardzo kobiece. Wogole to super ciuchy na tej stronce co podalas. Szkoda ze tu nie ma takiego sklepu.

widze , ze mamy podobne gusta :)

No super i jeszcze wlasnie jest wyprzedaz, takze sie chyba zdecyduje jeszcze na taki top, ktory mozna nosic na kilka sposobow Multiway Bandeau Top; Maternity Tops; Isabella Oliver Maternity, bo wlanie jest na niego 50% obnizki. A tego sklepu tu w Irlandii tez nie ma ja zamawiam z tej strony i przysylaja. Do Polski tez!

wow super ten topik i moj kolorek !! kurka kusisz tymi ciuszkami hehe

Czesc dzieczyny..mało pisze postowa na naszym forum ale staram sie czytac wasze rozmowki:-)

Dziś postanowilam napisac..
Wczoraj mineły 3lata od kiedy nasz Aniołek trafił do Nieba..:-(No i właśnie wczoraj strasznie to zdarzenie przeżywałam..jak Maciej przyjechał z pracy to bez powodu zaczelam plakac,ze bardzo sie boje o nasza fasolke..nigdy predzej tak nie milam w tej ciąży.Wiem chuśtawka nastrojów to nic nadzwyczajnego,ale cały dzień byłam bardzo niespokojna i czułam że coś sie wydarzy :confused:..
Kiedy straciłam moje maleństwo wg OM to był 10/11tydz a teraz to tez juz prawie taki termin..
No i brzed samą północą dostalam telefon od kumpeli,ze nasza wspolna kolezanka ktora..po dlugich staraniach zaszła i miala termin tydzien po mnie,teraz na koncowke października..poroniła..i to własnie w ten dzien co ja..
BEZ SENSU :wściekła/y: DLACZEGO TA DATAAA!!!!!!AAAAAAAAAAA!!!!!!CZUŁAM ŻE COŚ SIE STANIE!!!
Biedna Koma bo tak ma na imie niedoszła mama..a dla jej aniołka
[*]
[*]
[*]
ZYCIE JEST NIESPRAWIEDLIWE!!!

Dziewczyny, które mają już dzieci, mówiłyście dzieciakom, że będą mieć rodzeństwo ???

my jeszcze nie - najwczesniej po 12 tygodniu - ale im dluzej da sie ukrywac tym krocej dziecko bedzie czekalo ;-) jola ma prawie 6 lat to dla niej kilka miesiecy to strasznie dlugo, tym bardziej ze bardzo chce rodzenstwo.

emcia - bardzo fajna sukienusia :-)

Czesc dzieczyny..mało pisze postowa na naszym forum ale staram sie czytac wasze rozmowki:-)

niestety a najgorsza jest bezsilność
ja też cały czas się boję :(

tragicznie mi się spało - dzieć mi całą niemalże noc jęczał to zdecydowanie najgorsza noc od kiedy się urodził, zasnełan nad ranem

hej mamusie :)
sobota nadeszla i pusto u nas ...

BEZ SENSU :wściekła/y: DLACZEGO TA DATAAA!!!!!!AAAAAAAAAAA!!!!!!CZUŁAM ŻE COŚ SIE STANIE!!!
[*]
[*]
[*]

wspolczuje kolezance ...wiem , ze ci ciezko , ale jak sama czytalas u nas tez masa kobiet poronila :( takie to zycie okrutne juz jest niestety :(
nie mozesz az tak sie bac i martwic !!
bedzie dobrze zobaczysz !!!

hmmm nie wiem co robic ? sprzatac czy isc gdzies o to jest pytanie :) napewno posprzatac by sie przydalo , bo juz syf jest , ale tak mi sie niechce :/ brrrr , a ja kiedys tak lubilam sprzatac ;-)

Dziś postanowilam napisac..
Wczoraj mineły 3lata od kiedy nasz Aniołek trafił do Nieba..:-(No i właśnie wczoraj strasznie to zdarzenie przeżywałam..jak Maciej przyjechał z pracy to bez powodu zaczelam plakac,ze bardzo sie boje o nasza fasolke..nigdy predzej tak nie milam w tej ciąży.Wiem chuśtawka nastrojów to nic nadzwyczajnego,ale cały dzień byłam bardzo niespokojna i czułam że coś sie wydarzy :confused:..
Kiedy straciłam moje maleństwo wg OM to był 10/11tydz a teraz to tez juz prawie taki termin..
No i brzed samą północą dostalam telefon od kumpeli,ze nasza wspolna kolezanka ktora..po dlugich staraniach zaszła i miala termin tydzien po mnie,teraz na koncowke października..poroniła..i to własnie w ten dzien co ja..
[*]
[*]
[*]

jest, owszem, ale Ty musisz byc spokojna i przestac tak myslec ! dla swojej malej Fasolki. glowa do gory. urodzisz zdrowego, kochanego dzidziusia

reklama
anita&maciek - przykro mi co spotkało Ciebie i Twoją koleżankę ale nie ma co rozpamiętywać tylko iść do przodu. Bardzo dużo ciąż kończy się w I trymestrze, wiem bo samo to przerabiałam. Niestety natura sama pozbywa się za w czasu zarodków które nie mają szans rozwinąć się na zdrowe dziecko.

Dlatego ja np. nie mam jeszcze suwaczka bo czekam aż skończy się I trymestr ciąży.

Basia80 - my też jeszcze nic nie mówimy młodej bo by nas zamęczyła, od dawna już u nas zamówiła siostrę, którą nazwiemy Barbie :shocked2:

Arlets - mi się też kiepsko spało chyba to kwestia ciśnienia bo pogoda szpetna, całą noc walił u nas śnieg który rano zmienił się w piękną bryję. No i nie ma co ukrywać, że przy dziecko nie śpi się już tak jak kiedyś, tylko cały czas jestem w jakimś stanie permanentnego czuwania ;-)

Asionek31 - pustki bo każdy, nadrabia zaległości z rodzina z całego tygodnia ;-)

Do góry