reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Witajcie dziewczynki ;)
Justyś, ja też teraz przechodziłam przez przeziębienie i powiem Ci, że brałam właśnie oscillococcinum, rutinoscorbin i piłam mega dużo herbaty z lipy i malin i pomogło:). Co najlepsze jak miałam gorączkę to Pani farmaceutka poradziła mi jako domowy sposób zbicia gorączki nasmarować stopy octem winnym (ale winnym, nie spirytusowym), tylko przed nasmarowaniem stóp octem wcześniej trzeba je nasmarować kremem i ciepłe skarpetki i do łóżka. Mnie pomogło:)
Trzymam kciuki, żeby szybko Ci przeszło;)
Dziękuję Wam dziewczyny za pomoc.
Piję herbatę z lipy ale coś cięzko mi wchodzi:( Na szczescie nie mam mdłości i mam nadzieje ze mnie ta przyjemności już nie spotka :) Najgorszy ten katar, męczy strasznie :((
Na pewno skorzystam z Waszych rad, zaraz wyruszam po męża bo wraca ze statku, 4 tyg go nie widzialam, ale wkoncu mną sie ktoś zajmie haha:)
Życzę wam miłego dnia :*

Asionek- Oj widok tętna to niezapomniane wrażenie przynajmniej dla mnie, nie mogłam uwierzyć ze 16 mm maleństwo ma już serduszko :)Jestem mega szczęsliwa że mogę tego dośwadczyć :)

reklama
Dzień dobry dziewczyny...

Ja dzis sobie pospałam...i trochę posprzątałam...a zaraz chyba znowu idę się położyć..
Mnie też co jakiś czas pobolewa w podbrzuszu...ale to chyba normalne...

Ja wizytę mam w piątek...i mam nadzieję, że też już serduszko będzie biło...

Cześć dziewczyny. Mam do Was pytanie: znacie jakieś sprawdzone sposoby na zgagę? Strasznie mnie męczy od 3 dni, cokolwiek nie zjem to od razu się pojawia:-( Próbowałam już pic siemię lniane i ciepłe mleko i nic :no: Ratunku! :-(

lilka pomagaja migdaly, mnie pomaga tez mleko ale trzeba go z kubek wypic.

Ja miewam momentami mdlosci ale zaraz znikaja i na apetyt nie narzekam. Takie klucia sa podono normalne bo wlasnie wiezadla sie rozciagaja.
Ja juz sie nie moge doczekac serduszka, ale jeszcze prawie 2 tyg ehh niecierpliwa jestem :-)

Lilka, mojej kuzynce gin przepisał Helicid, bo strasznie ją męczyła zgaga, dosłownie po wszystkim co zjadła bądź wypiła, okazało się, że ten Helicid w jej przypadku zdziałał cuda :)

Dzieki babenki. Czy ja wiem czy duza fasolka?? W zasadzie ja nie widzialam jej i nie wiem ile ma. Mam wiesci o pecherzyku.
Jutro telefon do pracy, ze nie moge przyjsc :( I wypad do miasta. Musze jechac do bibliotek i na bete.
Za 8 dni wizyta... Zeby bylo ok...
Poki co aplikuje leki i lezakuje. Dzis tfu tfu troszke lepiej.
Za oczekujace na serduszkowe wizyty trzymam mocno kciuki!!:tak:

Cześć dziewczyny. Mam do Was pytanie: znacie jakieś sprawdzone sposoby na zgagę? Strasznie mnie męczy od 3 dni, cokolwiek nie zjem to od razu się pojawia:-( Próbowałam już pic siemię lniane i ciepłe mleko i nic :no: Ratunku! :-(
pomagaja migdaly, jak gosiane pisze, tylko trzeba je zuc az caly sok z nich wyjdzie
niektore leki na zgage tez sa dozwolone w ciazy

bardzo szybko leci...:) Teraz czekam na piątkową wizytę...:)

Dzis prawie cały dzień spałam...ciekawe, czy w nocy zasnę...

reklama
ja pol dnia przespalam :/ znowu fatalny dzien i mam dosc :-(

Dziękuję Wam dziewczyny za pomoc.
Piję herbatę z lipy ale coś cięzko mi wchodzi:( Na szczescie nie mam mdłości i mam nadzieje ze mnie ta przyjemności już nie spotka :) Najgorszy ten katar, męczy strasznie :((
Na pewno skorzystam z Waszych rad, zaraz wyruszam po męża bo wraca ze statku, 4 tyg go nie widzialam, ale wkoncu mną sie ktoś zajmie haha:)
Życzę wam miłego dnia :*

Asionek- Oj widok tętna to niezapomniane wrażenie przynajmniej dla mnie, nie mogłam uwierzyć ze 16 mm maleństwo ma już serduszko :)Jestem mega szczęsliwa że mogę tego dośwadczyć :)

super , ze maz wraca !! cieszysz sie napewno ;) ja bylam jak fasolka miala 4;27mm i juz serduszko bilo i to byl rzeczywiscie szok i dla mnie i dla meza ;)

Dzień dobry dziewczyny...

Ja dzis sobie pospałam...i trochę posprzątałam...a zaraz chyba znowu idę się położyć..
Mnie też co jakiś czas pobolewa w podbrzuszu...ale to chyba normalne...

Ja wizytę mam w piątek...i mam nadzieję, że też już serduszko będzie biło...

napewno bedzie dobrze !! ;) tez spalam pol dnia :)
a brzucho pobolewa i kluje ... pewnie sie rozciaga , bo i coraz wiecej latam na siku ;/

mleko , ale ja slyszlam o zimnym nie cieplym , sprobuj tak moze pomoze
migdaly
cola odgazowana
albo tabsy z apteki , wiem , ze sa jakies ktore mozemy brac , chyba Rennie , ale to musisz sprawdzic , bo moge sie mylic

Do góry