Gabriela 5
Zaangażowana w BB
No jak patrzę na ten twój test, to jakbym swój widziała...I rano już tu męczyłam dziewczyny czy któraś tak miała a tu proszę!
oki to bede czekac w takim ukladzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak patrzę na ten twój test, to jakbym swój widziała...I rano już tu męczyłam dziewczyny czy któraś tak miała a tu proszę!
oki to bede czekac w takim ukladzie
w niedziele na 100% !!!!!!!!!!!A Ty mamuśka kiedy w końcu testujesz, bo już sie pogubiłam
w niedziele na 100% !!!!!!!!!!!
no nie wyrzucę, ale zeby mi znów nie wyszedł z jedna kreska w poprzek heheheTylko nie wyrzucaj od razu testu bo widzisz co się dzieje;-) hehe
O nie, na pewno nie wyrzuci po tym co tu pisałyście
A ja poszperałam w necie i znalazłam wiele wpisów o tym, że testy trzeba odczytywać do 5 minut, bo po paru godzianch może wyjść wynik fałszywie pozytywny:-( Bo zachodzą jakieś rakcje chemiczne...A przecież ktoś tu pisał że też odczytał test później, była druga krecha i ciąża została potem potwierdzona...Oj chyba zaczynam schizować