reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Ojjjj nie przesadzaj , ja i tak wierze ze jest juz u Ciebie i u mnie fasolka !!!!!!!!! U Ciebie to juz który dzien bez @?????? Bo juz bardzo długo z tego co pamietam !!!!! U mnie 4 dzien jutro bedzie licząc niedziele czyli dzien spodziewanej @ !!!! u Ciebie to juz pewnie ponad 10 dni prawda????

reklama
Ojjjj nie przesadzaj , ja i tak wierze ze jest juz u Ciebie i u mnie fasolka !!!!!!!!! U Ciebie to juz który dzien bez @?????? Bo juz bardzo długo z tego co pamietam !!!!! U mnie 4 dzien jutro bedzie licząc niedziele czyli dzien spodziewanej @ !!!! u Ciebie to juz pewnie ponad 10 dni prawda????

Dzisiaj jest dopiero 7 dni spoznienia...

Chyba się udało:)

Jaki sliczny suwaczek :tak:

Chyba się udało:)

Suwaczek super :) Tylko trzeba sobie liczyć który to tydzień :-:)-(

Ja sie zbieram juz kochane !!!!!!!!!!!!!
Dobranoc ;*
Kolorowych snów zyczę

A jutro z rana Edytko ma tu być piękny post z wielkimi literkami specjalnie dla mnie ze jestes w ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisz koniecznie, bo
wiesz ze my to bedziemy czekac z niecierpliwością

To ja też życzę Wam spokojnej nocki dziewuszki, jutro do pracy :( Ciężko się wstaje:( Edytka trzymam kciuki :*
Dobranoc :-)

Myszka widze , ze suwaczek zrobilas :)

Edyta za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i jeszcze <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< bedzie dobrze !!!
niezle sie usmialam z tych dopiero 7 dni :) ja nawet tyle nie mam ;))

Mamuska dla ciebie tez &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

slodkich snow :)

Witam nowe mamusie i gratuluje serdecznie;)
Ja jak narazie nie mam zadnych dolegliwosci, poza wywalonym brzucholem.. odpukac! Oby tak dalej.
Edytka mam nadz ze jutro z rana zobacze zdj Twojego testu;] Trzymam kciuki!!
DObranoc wszystkim, zdarzylam tylko nadrobic i lece spac!

reklama
Witam nową październikówkę:-)
Mamie październikowej i obecnie czerwcówce dziękuję za życzenia :-)

Edyta01 trzymam mocno kciuki, aż kłykcie mam białe
Mamuśka23 do niedzieli trzymam też za Ciebie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jeżeli chodzi o temat usuwania z listy - tak nieśmiało sugeruję, aby nikogo nie usuwać, bądź co bądź zawsze się będzie październikówką (ja byłam lipcówką i troszkę przykro mi było jak zostałam usunięta), ale to moje odczucia, pozostawiam do dyskusji.

Ostatnia edycja:
Do góry