reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Nio jutro Natanek roczek konczy,ale imprezki nie bedzie :no:nawet pani doktor zauwazyla :-D A na dniach przyjdzie wezwanie na szczepienia,i pewnie bedzie trzeba je przelozyc...

reklama
Nio jutro Natanek roczek konczy,ale imprezki nie bedzie :no:nawet pani doktor zauwazyla :-D A na dniach przyjdzie wezwanie na szczepienia,i pewnie bedzie trzeba je przelozyc...

No wiadomo ze trzeba bedzie przełożyć szczepionke !!!!!NIe ma wyjscia !!!!!

Co do testu to skoro ten jest czuły to kupie ten pink

ten mi wykazał ciąże przed @ aaa pre test nie...

mało dzisiaj piszę.....bo strasznie się martwię.....bardzo.....znowu dzisiaj mam plamienia....lekarz kazał mi wziąć duphaston...ale nie pomaga...a do tego jestem po nim jakaś otępiała....martwię się.....:-:)-:)-(

Widzę, że tu są mamusie jeszcze przed testowaniem:) Już nie czuje się tak głupio, że weszłam na forum jeszcze przed 2 kreskami:D W każdym bądź razie liczę na to, że będe przynależeć do zaszczytnego grona październikowych mam:)

Widzę, że tu są mamusie jeszcze przed testowaniem:) Już nie czuje się tak głupio, że weszłam na forum jeszcze przed 2 kreskami:D W każdym bądź razie liczę na to, że będe przynależeć do zaszczytnego grona październikowych mam:)

Witamy! :tak: Napisz kiedy będziesz testować! Większość dziewczyn w niedzielę, a ja dopiero w okolicach walentynek:zawstydzona/y:

ten mi wykazał ciąże przed @ aaa pre test nie...

mało dzisiaj piszę.....bo strasznie się martwię.....bardzo.....znowu dzisiaj mam plamienia....lekarz kazał mi wziąć duphaston...ale nie pomaga...a do tego jestem po nim jakaś otępiała....martwię się.....:-:)-:)-(

Nie martw się na zapas. Staraj się nie przemęczać, dużo odpoczywaj, nie dźwigaj, duphaton bierze-ja też brałam na początku ciąży...Wszystko będzie dobrze, głowa do góry. Plamienia na początku ciąży ma sporo dziewczyn. Ważne żeby nie było przy nich mocnego bólu brzucha-wtedy od razu do lekarza...

Witamy bardzo cieplo u Nas!!!! My bedziemy testowac w niedziele tzn Ja i Edyta:) Napisz cos o Sobie wiecej :) kiedy powinnas miec @ ???

Rabbit
skoro lekarz kazał to wie co mówi , wiec sie nie martw !!!!! :*:*:*:*:*:*:* myśl pozytywnie, nie ma sensu sie tak zadręcząć i ciągle martwić, Tulę Cię baaaaaaaaaaaaardzo mocno kotuś :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej! Witam ponownie :)
Agnieszka tez mi się podoba ten x-lander ale przecież jak ma skrętne koła przednie to i można je zablokować- kiedyś miałam do czynienia z wózkiem ze skrętnymi kołami i jakaś masakra była :-D:-D x-landery są fajne ale podobają mi się 4 kołowe, a nie trójkołowce :)
Edyta no to ładnie się zamotał Twój mężuś :-D:-D:-D to dopiero będzie mial zaskoczkę jak mu pokażesz teścior - zapyta pewnie:"a skąd to?" :-)
Rabbit tulę, tulę, tulę :* Odpoczywaj... eh, wiem że się martwisz o fasolkę ale mam nadzieję, że wszystko się ladnie uloży :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wczoraj ktoraś z Was coś o ogórkowej pisała - i dziś nie wytrzymałam i sobie zrobiłam. Mniam. Uwielbiam :D

Do góry