reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Kochane obiecałam że napiszę, więc piszę,
Tak więc mamy prezent na święta - są II kreseczki, ale nie nastawiam sie, bo teraz to może byc różnie, !!!!!!!!!!!!!!!! Ale boję sie jak cholera !!!!!!!!!!!!!
Wesołych Świąt :***************

jeeeeeeeeeeeej!! :-D Gratulacje mamuska!!!! dużo fluidków na swięta i nie tylko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*

reklama
Kochane we wtorek rano zrobie jeszcze raz test ( dzis 2 zrobiłam , bo kupiłam 5 na allegro ) i jak wyjdzie znów pozytywny to od razu na bete ide i sie okaze czy wysoka czy niska jak wysoka to od razu prywatnie ide do lekarza bo nie ufam juz tej z przychodni, wole zapłacić a miec pewnośc ze jestem pod dobrą opieką !!!!!!!!!!

Muśka23- grunt to dobre nastawienie trzymam kciuki, będzie dobrze przecież to prezent wielkanocny jakby mogłobyć inaczej :-D

Wszystkiego Dobrego Dziewczyny, Kolorowych Pisanek :-D

Idę robić sałatkę warzywną a nie chce mi sie jak cholerka objadlam się na maksa a jeszcze świeta się na dobre nie zaczęły :)

dziewczyny, wpadlam Wam zyczyc wesolych swiat :-) a tu taka niespodzianka :)

Mamuska, gratuluje z calego serducha :-) i trzymam kciuki za zdrowa dzidzie, tym razem musi sie udac :)

no to wracam do zyczen :) wesolych, radosnych swiat spedzonych w gronie najblizszych ...zeby nasze brzuszki rosly pieknie z powodu dzidziusiow,a nie swiatecznego przezarcia :-D no i pieknego sloneczka :)

u nas blogie lenistwo, ja znowu pol dnia na sloneczku,mlody tak samo,teraz myje z wujkiem auto :-D jakies ciasto by sie przydalo jeszcze upiec,ale to wieczorkiem chyba :)
dzis mylismy z mlodym na swieconce,to zanim doszlismy do kosciola to juz zadnych czekoladek ni mial (a mil kilka jajeczek czekoladowych w swoim koszyczku), a zanim wrocilismy do domu to juz nie mial babeczki i kielbaski tez :-D

dobra,ide sie dalej obijac :) hehe,fajnie jest byc w ciazy,bo kazdemu glupio jest mnie do roboty zagonic :-D i moge sie legalnie lenic :p moja siostra wczoraj mi kazala firanki wieszac,to dostala zjebki,ze nie moge,to teraz boi sie mnie o cokolwiek prosic :p :-D

Hej udalo mi sie wpasc na chwile i nadrobic Was. Jeszcze raz rzycze wszystkim Wesolych , spokojnych i pogodnych Swiat , smacznego jajka no i mokrego dyngusa ;-)

mamuska to ja trzymam mocno &&&&&&&& zeby tym razem wszystko bylo dobrze i masz racje idz prywatnie do lekarza, szczegolnie ze taka jest sytuacja u Ciebie. Na nfz to wiadomo jak jest.

gugula hehe masz racje z tym lenistwem :-) ja u tesciow siedze i sie bycze jak moge :-p trzeba sie troche zrelaksowac jak mozna!

Zmykam bo w ogrodze siedze a juz chlodno sie robi. Bede wpadac w miare mozliwosci ;-)

Kochane we wtorek rano zrobie jeszcze raz test ( dzis 2 zrobiłam , bo kupiłam 5 na allegro ) i jak wyjdzie znów pozytywny to od razu na bete ide i sie okaze czy wysoka czy niska jak wysoka to od razu prywatnie ide do lekarza bo nie ufam juz tej z przychodni, wole zapłacić a miec pewnośc ze jestem pod dobrą opieką !!!!!!!!!!

to ja trzymam &&&&&&&&&&&&&
no i z lekarzem masz racje lepiej byc pod dobra opieka i nawet zaplacic
buzka

Gugula hehe to maly dobry cala swieconke oprztnal :)))
masz racje len sie w koncu w ciazy jestes ;))

Mamuka super!Bardzo sie ciesze,tym razem napewno bedzie dobrze.
Ale obciachu moje dzieci maja takie braki w znajomosci religi naszej ze szok.Przyznam sie ze do kosciola chodze tylko na Pasterke jak jestem w Polsce i na swiecenie jajek.
I tak dzisiaj wlasnie bylismy na swieceniu,moje dzieci to wogole zaliczaja czeski film ,bo wszystko po polsku a oni nie zabardzo trybia.Jak ksiadz swiecil jajka to im sie podobalo bardzo pryskanie woda .A przy wyjjsciu ,kazalm najpierw pojsc na grob i troche tlumaczylam o co w tym chodzi.
Chociaz tutaj to bardzo skromniutki w porownaniu z tym co w Polsce .I moj synus Sebi na caly glos Mama a mi sie podobalo jak ten typ nas pryskal woda najbardziej.Ja zamarlam jedna babka kolomnie parsknela smiechem ,a druga z dezaprobata krecila glowa.
Oni chodzili do katolickego przedszkola i tak samo maja religie w szkole,ale to bylo po polsku to jakos nie zajazyli ze ksiadz to ksiadz.:zawstydzona/y:

Witam sie i ja :)

Zycze Wam wszystkim Wesolego Alleluja i mokrego dyngusa

a ja odpoczywam, boli mnie ten dol brzucha, dzwonilam do lekarza stwierdzil ze na jego gust to zapalenie drog moczowych ale jak sie niepokoje moge do niego do domu wieczorem pojechac, kazal brac nospe i żuravit, i faktycznie to chyba pecherz bo przy sikaniu zaczyna mnie coraz bardziej piec.... moze odpuszcze sobie wizyte i poczekam do srody, mam tylko nadzieje ze to jest wlasnie to zapalenie a nie szyjka, skurczow nie mam, brzuch min sie nie stawia tylko ten doł brzucha czuje i ciagle sikam po trochu...

reklama
Do góry