reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy i mamusie
usmiech.gif

PROŚBA

Piszę pracę licencjacką skierowaną właśnie do młodych matek i w związku z tym mam gorącą prośbę o wypełnienie ankiety, która jest anonimowa i nie zabierze Paniom dużo czasu.
Z góry serdecznie dziękuję i bardzo proszę o kontakt osoby, które chciałyby wziąć udział w moich badaniach wówczas odeśle ankietę na Państwa e-mail. Podaje swój adres e-mail: roza004@wp.pl

zazdroszcze :) moj zawod niestety opiera sie na jezyku wiec ja tylko moge w nim pracowac po polsku lub angielsku (bo innych jezykow nie znam) ale czasem mi sie Australia marzy :-) bo i cieplo i po angielsku mowia!
a ty Asionek dobrze znalas francuski zanim sie przenioslas?

a o 17 (za39 min) to ja prace koncze - i weekend sie zaczyna (choc jutro wieczorkiem bede musiala popracowac 3 godzinki ale to malo) dlatego tak czekam :)

aaaa hehe no widzisz ja zamotana jestem :) dobrze , ze juz skonczylas pracke :)
co do jezyka ja znam niemiecki i troche angilskiego :) wczesniej kilka lat w Szwajcarii mieszkalam , a tutaj przenioslam sie bez jezyka :szok: dla meza rzecz jasna , bo sama tutaj nie przyjechalabym ... teraz juz znam jezyk na tyle , ze sie dogadam i rozumiem , ale wiadomo do perfekt prakuje mi jeszcze troche ;))

ja i Justys:tak::tak::tak:

i to nie jest zart:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to jeszcze raz wszystkiego naj najlepszego !!!!!!!!!!! ale macie date urodzin hehe

A u mnie tez cos malo wiosennie, ale chociaz coraz cieplej sie robi wiec jestesmy na dobrej drodze:) A z wilgotnoscia powietrza to tez latem katastrofa... Na balkonie mi pranie potrafilo zasmiergnac jak je powiesilam wieczorem, coprawda na tej suszarce sie gesto wieszalo pranie, ale od rana goraco bylo, a mimo to takie hece:baffled:

Asionek, a ja sie przyznam ze tez mam w lodowce wytrawne winko i juz raz sie skusilam na kilka lyczkow, bo tak mnie do kwacha ciagnie, ze jeszcze nigdy w zyciu mi tak nie smakowalo:zawstydzona/y:

ja powiesialam posciel nie na slonku i po pol h juz sucha .... u nas mega sucho jest chyba
Australia mi sie kiedys marzyla tez , ale wlasnie te robactwo mnie odstraszylo skutecznie :) ja mam chorobe na pajaki :((
no ja nie owteiram winka nawet , sama nie wypije , a maz jakos tez checi nie ma i sobie stoi ... :)

ja powiesialam posciel nie na slonku i po pol h juz sucha .... u nas mega sucho jest chyba
Australia mi sie kiedys marzyla tez , ale wlasnie te robactwo mnie odstraszylo skutecznie :) ja mam chorobe na pajaki :((
no ja nie owteiram winka nawet , sama nie wypije , a maz jakos tez checi nie ma i sobie stoi ... :)

Wiesz, moja tesciowa to ma taki sznur od balkonu, do drzewa w lesie i tam jej pieknie schnie zwlaszcza jak jest wiaterek, na balkonie to juz porazka, a do tego po przeprowadzce to w naszym mieszkaniu nie mozna suszyc prania na balkonie, wiec caly rok musze z suszarki w domu korzystac i to z tej elektrycznej bo na zwyklej to by mi moze tylko przy grzejniku zima wyschlo:/

A winka tez tak naprawde nie mam z kim wypic, ale juz od paru tygodni otwarte mamy w lodowce i jakos namowilam meza na odrobinke:-p

Nie mowcie o winku,ja kocham rozowe zmieszane z bitter lemon(To taki napoj grejfrutowy ,moze cos w kierunku toniku)zwlaszcza w weekend jak sie spotykam z przyjaciolmi.
A teraz nic!Wczoraj byla u mnie psiapsolka i wypilam piwo 0,3 o smaku grejfruta moje ulubione one ma jakies 3%.I mi sie normalnie miekkie nogi zrobily.Taka ekonomiczna teraz jestem.Ale pozniej bylam w nocy 4 razy w kibelku.5 min przyjemnosci i cala noc przechlapana:wściekła/y:

Witam wieczorowo.. powróciłam z odwiedzin u babci obładowana wałówą na cały tydzień...
Wszystkiego najlepszego dla solenizantek...
Mnie cały dzień dzisiaj mdli ale przypuszczam ze to z przejedzenia bo apetyt zaczal mi strasznie dopisywac, jutro jade na urodziny i juz zacieram rece na jedzonko... A wy tu o kurczakach bezdusznice, chodzi juz za mna od dawna a mam stary piec gazowy i raczej mi to nie pyknie:-(

reklama
Hej ja dopiero od wczoraj znalazlam czas zeby przysiasc na bb :-) Taka zalatana bylam ze hej. Wczoraj wizyta a dzisiaj badania, zakupy, wizyta w pracy i masa innych rzeczy.

ja jem budyń śmietankowy.....

Miłka ja właśnie jadę do C&A pooglądać spodnie ciążowe...:)

O i co jest cos ciekawego? Ja dzis spodnie w h&m ogladalam ale nic mi sie nie podobalo.

Ja brałam już 2 razy i teraz też bedę. W Warszawie on ruszył (ponownie) w 2005 roku, ale tak że sie z pierwszą ciażą nie załapałam.

Agnieszka - zdrowiejcie! Współczuję wirusa - to moim zdaniem najgorsze z chorób!!!!

Heh - wysłąliśmy dziś maila ze zdjęciem testu do rodzeństwa - specjalnie wyczekaliśmy do 1 kwietnia. Ciekawe co oni na to :-D

:-D super pomysl, napisz jaka byla reakcja.

Hejka:)
W pracy jakoś poszło, choć łatwo nie było :( Ale już w domku szykuje się na urodzinowego grila i będę patrzyła jak inni piją browar i zaślinię się po sam pas :(( Takie to życie :))
Buziaki miłego wieczoru :*

ja i Justys:tak::tak::tak:

i to nie jest zart:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny Wszystkiego naj !!!

Do góry