reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy i mamusie
usmiech.gif

PROŚBA

Piszę pracę licencjacką skierowaną właśnie do młodych matek i w związku z tym mam gorącą prośbę o wypełnienie ankiety, która jest anonimowa i nie zabierze Paniom dużo czasu.
Z góry serdecznie dziękuję i bardzo proszę o kontakt osoby, które chciałyby wziąć udział w moich badaniach wówczas odeśle ankietę na Państwa e-mail. Podaje swój adres e-mail: roza004@wp.pl

zazdroszcze :) moj zawod niestety opiera sie na jezyku wiec ja tylko moge w nim pracowac po polsku lub angielsku (bo innych jezykow nie znam) ale czasem mi sie Australia marzy :-) bo i cieplo i po angielsku mowia!
a ty Asionek dobrze znalas francuski zanim sie przenioslas?

a o 17 (za39 min) to ja prace koncze - i weekend sie zaczyna (choc jutro wieczorkiem bede musiala popracowac 3 godzinki ale to malo) dlatego tak czekam :)

aaaa hehe no widzisz ja zamotana jestem :) dobrze , ze juz skonczylas pracke :)
co do jezyka ja znam niemiecki i troche angilskiego :) wczesniej kilka lat w Szwajcarii mieszkalam , a tutaj przenioslam sie bez jezyka :szok: dla meza rzecz jasna , bo sama tutaj nie przyjechalabym ... teraz juz znam jezyk na tyle , ze sie dogadam i rozumiem , ale wiadomo do perfekt prakuje mi jeszcze troche ;))

ja i Justys:tak::tak::tak:

i to nie jest zart:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to jeszcze raz wszystkiego naj najlepszego !!!!!!!!!!! ale macie date urodzin hehe

A u mnie tez cos malo wiosennie, ale chociaz coraz cieplej sie robi wiec jestesmy na dobrej drodze:) A z wilgotnoscia powietrza to tez latem katastrofa... Na balkonie mi pranie potrafilo zasmiergnac jak je powiesilam wieczorem, coprawda na tej suszarce sie gesto wieszalo pranie, ale od rana goraco bylo, a mimo to takie hece:baffled:

Asionek, a ja sie przyznam ze tez mam w lodowce wytrawne winko i juz raz sie skusilam na kilka lyczkow, bo tak mnie do kwacha ciagnie, ze jeszcze nigdy w zyciu mi tak nie smakowalo:zawstydzona/y:

ja powiesialam posciel nie na slonku i po pol h juz sucha .... u nas mega sucho jest chyba
Australia mi sie kiedys marzyla tez , ale wlasnie te robactwo mnie odstraszylo skutecznie :) ja mam chorobe na pajaki :((
no ja nie owteiram winka nawet , sama nie wypije , a maz jakos tez checi nie ma i sobie stoi ... :)

ja powiesialam posciel nie na slonku i po pol h juz sucha .... u nas mega sucho jest chyba
Australia mi sie kiedys marzyla tez , ale wlasnie te robactwo mnie odstraszylo skutecznie :) ja mam chorobe na pajaki :((
no ja nie owteiram winka nawet , sama nie wypije , a maz jakos tez checi nie ma i sobie stoi ... :)

Wiesz, moja tesciowa to ma taki sznur od balkonu, do drzewa w lesie i tam jej pieknie schnie zwlaszcza jak jest wiaterek, na balkonie to juz porazka, a do tego po przeprowadzce to w naszym mieszkaniu nie mozna suszyc prania na balkonie, wiec caly rok musze z suszarki w domu korzystac i to z tej elektrycznej bo na zwyklej to by mi moze tylko przy grzejniku zima wyschlo:/

A winka tez tak naprawde nie mam z kim wypic, ale juz od paru tygodni otwarte mamy w lodowce i jakos namowilam meza na odrobinke:-p

Nie mowcie o winku,ja kocham rozowe zmieszane z bitter lemon(To taki napoj grejfrutowy ,moze cos w kierunku toniku)zwlaszcza w weekend jak sie spotykam z przyjaciolmi.
A teraz nic!Wczoraj byla u mnie psiapsolka i wypilam piwo 0,3 o smaku grejfruta moje ulubione one ma jakies 3%.I mi sie normalnie miekkie nogi zrobily.Taka ekonomiczna teraz jestem.Ale pozniej bylam w nocy 4 razy w kibelku.5 min przyjemnosci i cala noc przechlapana:wściekła/y:

Witam wieczorowo.. powróciłam z odwiedzin u babci obładowana wałówą na cały tydzień...
Wszystkiego najlepszego dla solenizantek...
Mnie cały dzień dzisiaj mdli ale przypuszczam ze to z przejedzenia bo apetyt zaczal mi strasznie dopisywac, jutro jade na urodziny i juz zacieram rece na jedzonko... A wy tu o kurczakach bezdusznice, chodzi juz za mna od dawna a mam stary piec gazowy i raczej mi to nie pyknie:-(

reklama
Hej ja dopiero od wczoraj znalazlam czas zeby przysiasc na bb :-) Taka zalatana bylam ze hej. Wczoraj wizyta a dzisiaj badania, zakupy, wizyta w pracy i masa innych rzeczy.

ja jem budyń śmietankowy.....

Miłka ja właśnie jadę do C&A pooglądać spodnie ciążowe...:)

O i co jest cos ciekawego? Ja dzis spodnie w h&m ogladalam ale nic mi sie nie podobalo.

Ja brałam już 2 razy i teraz też bedę. W Warszawie on ruszył (ponownie) w 2005 roku, ale tak że sie z pierwszą ciażą nie załapałam.

Agnieszka - zdrowiejcie! Współczuję wirusa - to moim zdaniem najgorsze z chorób!!!!

Heh - wysłąliśmy dziś maila ze zdjęciem testu do rodzeństwa - specjalnie wyczekaliśmy do 1 kwietnia. Ciekawe co oni na to :-D

:-D super pomysl, napisz jaka byla reakcja.

Hejka:)
W pracy jakoś poszło, choć łatwo nie było :( Ale już w domku szykuje się na urodzinowego grila i będę patrzyła jak inni piją browar i zaślinię się po sam pas :(( Takie to życie :))
Buziaki miłego wieczoru :*

ja i Justys:tak::tak::tak:

i to nie jest zart:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny Wszystkiego naj !!!

Do góry