reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

A ja mam tylko smaki jak czytam wieczorem o tym co zescie zjadly!I wtedy mi sie wszystkiego chce!A rano juz mi sie znowu nic nie chce,ja generalnie nie za zdrowo jem.Ale do ryby np absolutnie nie moge sie zmusic.I do miesa tez nie .Przeciez nie moge cala ciaze na Pawelkach toffi jechac

ja tez mam gorsze zachcianki wieczorem :)) wtedy to bym konia z kopytami zjadla ;)) ale ja zawsze jadlam duzo na noc... moze to dlatego

ale smaka narobiłyście na zestaw wiosenny ziemniaczki, kalafior itd.- mniam- za to na rybę też mam straszny odrzut, na samą myśl niedobrze się robi, a przed ciążą zawsze dużo jej zjadałam. Kiedy kończą się te zachciewajki-czy to dopiero przedsmak tego co nas czeka, bo ja niezorientowana?

nie wiem , ale chyba jeszcze najgorsze przed nami :) z tego co widzialam po innych ciezarowkach i moich siorkach to one jakos po 6 miesiacu wariowaly hehe
np. siorka , ktora tak ja ja nigdy nie je prawie slodyczy , pod koniec ciazy mogla tylko slodkie jesc , az ja trzeslo hehe
do tej pory pamietam jak w restauracji zjadla danie glowne ogormne do tego , pozniej deser , drugi deser i mi jeszcze kazala zamawiac kolejny , bo jej juz wstyd bylo :-D
ostatnio sie z tego z mama smialam
a teraz po porodzie nawet nie patrzy w strone slodkiego :) a facet jej nie poznaje i mowi , ze to niesamowite jak kobieta w ciazy sie zmienia :)

reklama
A ja mam tylko smaki jak czytam wieczorem o tym co zescie zjadly!I wtedy mi sie wszystkiego chce!A rano juz mi sie znowu nic nie chce,ja generalnie nie za zdrowo jem.Ale do ryby np absolutnie nie moge sie zmusic.I do miesa tez nie .Przeciez nie moge cala ciaze na Pawelkach toffi jechac

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale smaka narobiłyście na zestaw wiosenny ziemniaczki, kalafior itd.- mniam- za to na rybę też mam straszny odrzut, na samą myśl niedobrze się robi, a przed ciążą zawsze dużo jej zjadałam. Kiedy kończą się te zachciewajki-czy to dopiero przedsmak tego co nas czeka, bo ja niezorientowana?

ja mam dzisiaj taki obiaaaaadek!!!!!!Tylko zamiast kalafiorka mam mizerie:):tak::tak::tak:

ale komuś do dupy nakopie......o mnie zapomnieć...o mnie.....w liście...ja wam dam....hihiihihihh.....ale się upomniałam i czekam na poprawę....

a tak w ogóle witam was dzisiejszego dnia....

O a propos szpinaku to ja wczoraj lasagne ze szpinakiem i kurczakiem zrobilam :-) a dzis lazanki wsunelam

Kurcze zla jestem, chcialam sie zapisac do szkoly rodzenia do szpitala w ktorym chce rodzic a pani w sluchawce... przykro mi ale juz Pani nie zdazy przed porodem z zajeciami :wściekła/y::wściekła/y: no zesz :-( no i teraz jestem w d**** i nie wiem gdzie sie zapisac.

Ja też. Mówiłam mężowi że wejdzie ze mną, bo bardzo chce by uczestniczył przy USG... a on "Oj ja nie wiem, może będziesz się jakoś źle czuła", to ja go przekonuje... bo do niego tak do końca nie doszło że będziemy mieli dziecko... na razie widzi tylko jedynie moje humorki, narzekanie rano i małą kropeczkę na zdjęciu USG:)
to mu powiedziałam, że warto... "Bo ten cwaniak to już sporo urósł od tamtej wizyty"... to jak się zaczął ze mnie śmiać, aż się sama uspokoić nie mogła... popłakałam się ze śmiechu :-D

A no jasne, ja tez wlasnie zaciagam mojego na usg zeby zobaczyl ze ten dzidzius jednak tam siedzi i jest prawdziwy :-) bo do facetow to tak na poczatku slabiej z reguly dociera.

Hej Made :-)

A wlasnie ciekawe jak tam wizyta zupki

Asionek to znaczy ze juz nie ma miejsc zebym sie wyrobila z zajeciami. Wiedzialam ze tam jest duze oblozenie ale nie sadzilam ze az takie! Szkoda bo ta szkola podobno jest rewelacyjna no i bezplatna.

witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale dajecie czadu z tym jedzeniem :-D przez czytanie tego wszystkiego mieszam już mizerię z naleśnikami i kalafior z żelkami i chyba przez to przeczyściło mnie z rana :no:. do tego głowa mi pęka. pół nocy nie spałam.... boję się jednak brać paracetamol. wypiłam małą kawkę, ale nie pomaga :baffled:.

Asionek to znaczy ze juz nie ma miejsc zebym sie wyrobila z zajeciami. Wiedzialam ze tam jest duze oblozenie ale nie sadzilam ze az takie! Szkoda bo ta szkola podobno jest rewelacyjna no i bezplatna.

kurka to niezle ... a nie ma gdzie indziej ?? moze dogadaj sie na recepcji , ze jak ktos zrezygnuje czy cos to dadza ci znac ?

ktos pisal o kremach jakich uzywamy
ja tez mam strasznie sucha skore :/ na brzuch i piersi uzywam Musteli
a na reszte ciala Dove Visible Effects i on sie u mnie sprawdza najlepiej , bo reszta rady nie dawala :(( pomogl mi tez latem kiedy wiadomo skora przesuszona i mojej mamie jak sie spalila na raka ;)) takze ja polecam !!

kurka co jest z tymi kolorami :/

reklama
co do preparatów do smarowania skóry ja polecam bardzo bio oil. zapobiega i rozjaśnia rozstępy, a do tego bardzo fajnie nawilża. nie wiem czy w polsce jest to w aptekach, ale widziałam na allegro :tak:

Do góry