reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Fakt, że przerwania ciaży nie biorę pod uwagę ale przed porodem chciałabym wiedzieć coś więcej....no nic dam sobie dwa dni na bicie się z myślami apotem w razie czego zbiore odwage, pupe i ruszę (z facetem pod ramie bo sama chyba bym nie doszła:) )

reklama
Grupy nie da się na mnie fizycznie ponieważ jest jakiś błąd na BB, który ma być rozwiązany dopiero za 2 tygodnie, tak poinformowała mnie Bestyja więc mam z Mamuśką czekać...

W związku z tym co się tu dzieje, proponuję aby przynależeć do grupy, trzeba mieć 1000 postów, wysłać do mnie na PW zdjęcie, podanie i krótki życiorys oraz przejść pozytywnie testy psychologiczne i poczekać na głosowanie wszytskich aktywnych październikowych mam... amen...

znowu kombinujecie z tą grupą jak koń pod górkę
nie lepiej skasować? i jak miłka chce to założy nową....problem z głowy,już to kiedyś pisałam,każda moze założyć sobie taką prywatną grupę w tej chwili wiec po co cudować,czekać aż mamuśka przekaże innej.....

Hehe,to ja też do skreślenia :)
noo, jeszcze nie wspomnieliśmy o testach IQ... ciekawe czy inteligencja w ciąży ulega zmianie :-) ??

Grupy nie da się na mnie fizycznie ponieważ jest jakiś błąd na BB, który ma być rozwiązany dopiero za 2 tygodnie, tak poinformowała mnie Bestyja więc mam z Mamuśką czekać...

W związku z tym co się tu dzieje, proponuję aby przynależeć do grupy, trzeba mieć 1000 postów, wysłać do mnie na PW zdjęcie, podanie i krótki życiorys oraz przejść pozytywnie testy psychologiczne i poczekać na głosowanie wszytskich aktywnych październikowych mam... amen...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

znowu kombinujecie z tą grupą jak koń pod górkę
nie lepiej skasować? i jak miłka chce to założy nową....problem z głowy,już to kiedyś pisałam,każda moze założyć sobie taką prywatną grupę w tej chwili wiec po co cudować,czekać aż mamuśka przekaże innej.....

Milka,rozwaz te propozycje:)
a ja uciekam na śniadanie
do zobaczenia za jakieś pół godzinki :)
smacznego!!!!!

ja dzis jade na wie3ksze zakupy,musze kupic chemie bo mi sie pokonczyla

i - nie pamietam od kiedy - pierwszy raz nie wiem co dzis bede wcinac....
na razie-zero checi....

Wydaje mi się, że kasowanie było by niegrzeczne bo dziewczyny wcześniej już na grupie pisały, powklejały swoje zdjęcia więc nic się nie stanie wg mnie jak poczekamy te 2 tygodnie i tak większość z nas pisze tutaj :tak:

reklama
Do góry