Marti_1984
Fanka BB :)
Marti - u mnie to samo krwiak i plamienie...
a już ci się uspokoiło plamienie jak się teraz czujesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marti - u mnie to samo krwiak i plamienie...
. Lekarze tutaj daja zwolnienia w naprawde wyjatkowych przypadkach a w PL wydaje mi sie, ze jak ktos poprosi to ma.
czesc dawno nie pisałam ale brakuje mi czasu Z moja dzidzią oki. Mój termin z usg różni sie o tydzień z OM ,ale tak wszystko dobrze. Troszkę schudłam miałam na wizycie 59kg. Mam nakaz przytycia. W pierwszej ciazy na poczatku tez schudłam Nastepna wizyte mam 5 kwietnia. Badania wyszły oki (krew,mocz). Toxo oby dwa negatywne.
Mam pytanie bo w pierwszej ciazy tez mialam dylemat. Mam super lekarza oprócz tego ,że jest przeciwny witaminą w ciaży ,jak wasi lekarze? Pytałam sie paru innych lekarzy i jest pół na pół. Jeden powiedział ,że brać, drugi że nie ,a trzeci że od drugiego trymestru i jak tu nie zgłupieć
hej Dziewczyny, wlasnie wrocilam od lekarza, dzis pierwszy raz mialam wizyte i pomimo,ze miala ona sceptyczne podejscie czy uslyszymy serce czy nie ... bilo jak szalone! niesamowite uczucie, powiem szczerze,ze jakos pierwszy raz mocniej dotarlo do mnie,ze maly czlowiek sobie we mnie mieszka :-) uciekam zaraz na spotkanie o prace
Kurcze, nie chce nikogo urazic, ale ja chyba jestem staromodna, no albo za dlugo tu mieszkam, bo dla mnie odchodzenie w ciazy na zwolnienie, jezeli nic mi nie dolega jest dziwne. Tutaj dziewczyny pracuja do 8 miesiaca i nikt nie szuka zwolnien od lekarza. Ja tez pracowalam i pracuje, choc teraz ze wzgledu na rodzaj pracy jest to kilka dni w tygodniu, no ale tez musze sie na sleczec przed komputerem w domu i mam dwoje dzieci. Nie zebym to potepiala, bron Boze daleka jestem od tego, moze bardziej po prostu tego nie rozumiem?