reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Ja mam za to mega łupież sypie mi się z łba jak jakiemuś menelowi co się myje raz na 3 miesiące :shocked2: i za bardzo nie mam pomysłu co z tym dziadostwem zrobić

ogólnie wygląd spoko, potem dopiero będziemy się czuć jak wieloryby ;-)

hehe...noo to mnie pocieszyłaś.... ja znowu jem.....masakra jakaś.....aaa zjadłam bym teraz loda z Mac Donalda z sosem czekoladowym....

dziewyczyny macie jakieś zachcianki??

A ja chce papierosa i rozowego wina!
mam nadzieje ze was nie zgorszylam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Asionek rabbit zupka ja mam to samo. Nie dosc ze wlosy sie przetluszczaja, pryszcze raz na plecach raz na twarzy to jeszcze okropne wzdecia i czuje sie jak totalny balon. A wloski na brzuchu tez mam :baffled: A jeszcze inteligentnie narobilam sobie lazanek z kapusta, to chyba zeby sie ze wzdeciami nie rozstawac :-p

dobrze , ze sama z tymi wlochami nie jestem :cool2:
to jak ja wczoraj po fasolce po bretonsku :/

mamuska, agi - przykro mi bardzo :-(

ja dzis dostalam list z wizyta napierwsze badania USG plus cos jescze (bo az 2 godziny!), na 26 marca, w koncu sie dowiem czy wszystko ok...

to super , ze w koncu bedziesz miec wizyte !! :)

Ja mam za to mega łupież sypie mi się z łba jak jakiemuś menelowi co się myje raz na 3 miesiące :shocked2: i za bardzo nie mam pomysłu co z tym dziadostwem zrobić

ogólnie wygląd spoko, potem dopiero będziemy się czuć jak wieloryby ;-)

hehe nie moge z tego menela :)
moze jakis szampon przeciwlopiezowy ??

hehe potem będzie gorzej..... dobrze chociaż że sex tak fajnie smakuje....:p

jasne , ja to wogole zero sexu ...... chyba czas sie przelamac :)

hehe...noo to mnie pocieszyłaś.... ja znowu jem.....masakra jakaś.....aaa zjadłam bym teraz loda z Mac Donalda z sosem czekoladowym....

dziewyczyny macie jakieś zachcianki??

ooo loda bym sobie zjadla :)
ja co chwile co innego chce :)

A ja chce papierosa i rozowego wina!
mam nadzieje ze was nie zgorszylam

ooo tez bym zapalila i wypila Mojito lub Margarite :)

Do góry