reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Ale co sie pozmieniało???????

Elifit kciuki za wizytę :))))
Edytko co się dzieje? Czemu masz doła? :((((( tulę kochana
Icarium fajny artykul :)))

Jakos nie wierze ze przy pierwszym cyklu staran nam sie udalo,przeciez tyle par stara sie nawet pare lat a nam mialoby sie udac od razu??Mam jakis metlik w glowie przez to wszystko:
Dzis 34dc @ nie ma,ale moze jutro przyjsc :dry:
Praktycznie brzuch mnie nie boli,czasami tylko zacmi delikatnie...
Sluzu mam sporo i jest przezroczysty
Jestem zmeczona bo w nocy spac nie moge,krece sie bez celu...
I mam zmiany nastroju,ale to wszystko pewnie na @

reklama
Hej:)

Nam już drugi raz udało się w pierwszym cyklu starań:)

od wczoraj meczą mnie okropne mdłości, dla mnie to nowość bo w pierwszej ciąży mnie to nie spotkało :)
Ja też rodziłam przez cc Lena była pośladkowo ułożona i na dodatek 3 tyg. przed terminem wysączyły mi sie wody :(
A teraz takze czeka mnie cc bo mam endometrię w biźnie po cc i dr mówił że "przy okazji" wytnie guzka.

Ostatnia edycja:
edytka musisz być dobrej myśli....ja dzisiaj rano byłam na badaniach krwi...ciekawe jak moje hcg...czy urosło ładnie....ale się bardzo martwię bo jakieś dziwne....bardzo słabe plamienie rano miałam....dziwne bo nie przypomina kolorem kwri :-:)-:)-(

edyta aje czemu miałoby się Wam nie udać? Skoro masz jakiś śluz to chyba nie na @ bo przynajmniej ja na @ to mam sucho :-p:-p:-p
Ja tam wierzę wciąż, że Wam się udało i trzymam cały czas kciukasy&&&&&&&&&&&& :-):-):-)

Rabbitku czasami delikatne plamienia wystepuja na poczatku ciazy,ale jesli bardzo sie martwisz to zawsze mozesz isc do gina...:tak:

Pysiu jakos to do mnie nie dociera ze moglo sie udac,ale zobaczymy w niedziele...

Wczoraj jak jadlam banana to mi jego smak nie pasowal,byl jakis dziwny bleee,a jak dzieci jadly przed szkola sniadanie to zapytalam czy banann jest dobry w smaku,a oni ze normalny taki jak zawsze :szok:Przez to mam w glowie kolowrotek i nie wiem co mam juz myslec,ja chyba juz swiruje:-D:-D

Edyta no nic, Ty sobie świruj, a ja będę trzymać kciuki ok? :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Oj to będzie się działo w niedzielę - ho ho ho :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tylko ja bede wczesnie rano testowac bo T bedzie w domu a ja musze miec czas aby przygotowac niespodzianke w razie co...:-p:-p

Nie martw sie Edyta , moze to jakies oznaki , tzn ten banan bez smaku , śluz przed @ !! A masz tak zawsze przed@ czy jest sucho?? A ty masz okres co 34 tak ???? no bo jak dzis nic to moze sie udało !!!!!!!!!!!!!!! Na zapas to sie nie martw i juz !!!!!! co ma być to bedzie , jak nie teraz to za miesiąc ale napewno sie uda, głowa do góry , choć i tak ja czuje ze niedziela bedzie dopiero fasolkowa !!!!!!!!!

reklama
Ja przed @ mam sucho ale jesli jest sluz to mleczny a teraz jest rozciagliwy...
Cylke mam co 30-34dni ale owu mialam 20stycznia wiec ten cykl powinien trwac 34dni,wiec teoretycznie powinna przyjsc jutro,ale moze nie przyjdzie :baffled:

Natek spi,ale to dobrze szybciej wyzdrowieje:tak:

A ja na obiad mam kurczaka,chodzi za mna i prosi zeby go w koncu zrobic :-D:-D

Do góry