reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Icarium ja jestem po cc,ale sie nie zaliczam do osob ktore moga rodzic naturalnie,wczoraj pisalam dlaczego
jupi2.gif

reklama
hmmm robiłam właśnie mężowi kolację....i tak mnie zemdliło że masakra.....aaa niby to ranne mdłości mają być...a ja mam wieczorne....hihih

Szybko w sprawie hemoroidów - ja też jestem po cc, ale problem znam, ostatnio aż z łóżka cieżko mi było wstać. I znalazłam cudowny lek - zdesperowana szukałam info w necie, bo nic nie pomagało -tylko proszę się nie śmiać - smarowanie miodem!!!. Po 1 dniu niesamowita ulga, a po 2. już właściwie było po sprawie. I nie mam nawrotów. Byłam bardzo sceptyczna, ale naprawdę podziałało!:-)

Ostatnia edycja:
hmmm robiłam właśnie mężowi kolację....i tak mnie zemdliło że masakra.....aaa niby to ranne mdłości mają być...a ja mam wieczorne....hihih

Rabbitku calodzienne tez moga byc ja takie mialam ale nawet nie chce tego pamietac cos strasznego bleeee

kurczde ale jestem ciekawa czy ci się edytko udało....jeszcze 5 dni musimy czekać...aa powiedz mi jak się czujesz?? co twoje ciało ci podpowiada??

W Polsce inaczej patrza na cc,tu mozna miec ich 6 :tak: mam znajoma ktora pare miesiecy temu miala 5-ta,ciaza przebiegala prawidlowo bez problemow,wiadomo jednak ze kazde kolejne cc to wieksze ryzyko, ale tak naprawde kazda ciaza niesie za soba ryzyko...

reklama
uciekam dziewczyny spać...jutro idę na badania krwi z samego rana...wiec muszę się wyspać....

spokojnej nocki...;*;*

Do góry