Z
zupkaogorkowa
Gość
z jednej strony chce miec to z glowy, a z drugiej wiem ze jak bede miala tam jechac to chyba umre ze strachu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nawet nie zartuj z zupa grzybowa, ja uwielbiam...
ja zawsze jak zjem cos, czego nie wiem czy powinnam to pocieszam sie mysla, ze przeciez wiele dziewczyn nie wie do 4 m-ca ze sa w ciazy i jakos robia wszystko to co zwykle a dzieci rodza zdrowe. choc ciagle doluje sie tabletkami na bol glowy ktore wzielam 2 razy w poprzednim m-cu, nim przeczytalam ze nie moge
szczepionka na ospe to żywe bakterie, które mogłyby uszkodzić dziecko w brzuchu
ponoć mogę go zaszczepić dopiero jak skończę I trymestr
ale pewnie ze strachu to się wstrzymam z tym szczepieniem dłużej
ja nic nie biorę oprócz kwasu 5 mg. lekarz powiedział, że jak skończę brać kwas to pomyślimy o witaminach, a teraz mam się skupić na zróżnicowanej diecie ;-) a witaminki same przyjdą do mnie.
hej dziewczyny...ale dzisiaj piękna pogoda dzisiaj aż się chce żyć....jak tam wasze samopoczucie??
ja czuję się suuper....wczoraj byłam u lekarza i moje fasolki mają po 4 cm