reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
To niedlugo wszystkie ze staraczek sie tu przeniosa :-p

Ja i tak tu zostaje nawet jak nie zaciaze,bo mi tu dobrze :-)

Edytko masz rację :)))) zostań tu i nigdzie nie uciekaj ale i tak wierzę, że Wam się udalo :)))))

Cześć dziewczyny :) Juz jestem !!!!!!!! Ale ostrzegam WŚCIEKŁA JAK DIABLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam nowe dziewczyny :):):):-)
kachutka- dla mnie tak samo styczeń szczęśliwy i potem poród w październiku 2009 !!! :):):)

Edytka- dobrze ze nie bylo tak źle w nocy, ja jak daje czopka to mało zawsze pomaga wiec daje ibufen D zawsze !!! Jakos czopki dla mojego małego za słabe chyba !!

Pazdziernik to moj miesiac wiec nawet jak bedziecie chcialy mnie wyrzucic to sie nie dam :-p
Kurcze ale mam zawroty glowy....

Edyta ja tez zostaje tu z Wami!!!!! więc mnie tez nie wygonicie !!!!!!!! :p:p:p:p
a poza tym pisałam wczoraj ze tez mam zawroty i słabo mi !!!!!! Dziś tez !!!! Może coś na rzeczy jest!!! :):):tak:

Mamuska a co ty taka zla jak osa co sie stalo?

Ja dalam mu czopka bo przy tym kaszlu napewno syrop by zwrocil :zawstydzona/y:

A ktorego mialas ostatnia @ ?

edyta U mnie ciężko powiedzieć który to cykl starań, bo już jakiś czas temu postanowiliśmy z mężem że chcemy mieć drugą pociechę, ale podeszliśmy do tego "na luzie". Tak jak z pierwszym razem, czyli nie zwracałam za bardzo uwagi kiedy mam dni płodne i kochaliśmy się specjalnie akurat w tych dniach...Ale ponieważ dzidzi nie ma a czas leci to od nowego roku postanowiliśmy się zabrać za to porządniej:-) I dlatego wiem, że w tym miesiącu było przytulanko podczas owulki...Cykle mam regularne 30-32 dniowe. Jedyne co mnie trochę martwi to to, że normalnie podczas owulki boli mnie mocno brzuch w momencie jajeczkowania, trwa ok 20-30 minut. A w tym cyklu nie bolał mnie, tylko tak lekko ćmił...Więc sama nie wiem, śluz za to był...Dlatego czekam cierpliwie i nie świruję:-)

reklama
Do góry