reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Mere najgorsze jest to ze tu rodzice puszczaja chore dzieci do szkoly i wystarczy poprzebywac z takim dzieckiem pare godzin i choroba murowana...
A jak cwicza na sali gimnastycznej , podloga jest tak zimna a oni nie pozwalaja dzieciom cwiczyc w tenisowkach ze wzgledu bezpieczenstwa(jakas totalna glupota)a jak wychodza cwiczyc na zewnatrz to musza przebierac sie w spodenki a ci idioci sorry ze tak pisze ale tak o nich mysle wymyslili ze dzieci musza siadac na zimny beton
dlatego napisalam im kartke ze moje dzieci nie beda cwiczyc w takich warunkach...
A jak cwicza na sali gimnastycznej , podloga jest tak zimna a oni nie pozwalaja dzieciom cwiczyc w tenisowkach ze wzgledu bezpieczenstwa(jakas totalna glupota)a jak wychodza cwiczyc na zewnatrz to musza przebierac sie w spodenki a ci idioci sorry ze tak pisze ale tak o nich mysle wymyslili ze dzieci musza siadac na zimny beton

edyta01
Czekamy na czwarty cud
TU lekarstwa sa za darmo wiec oni nie dbaja o to czy dziecko sie przeziebi czy nie
Generalnie noworodki w zime nie maja zakladanych czapeczek,jak jest zimno to dzieci sa ubrane jak na lato,ja juz sie napatrzylam na tak nieodpowiedzialnych ludzi jakimi sa angielscy rodzice wiesz to sie nazywa hartowanie 

edyta01
Czekamy na czwarty cud
Hejo heja!
A więc chcialabym dołączyć do Was - termin mi wychodzi jakoś 6ty październik :-)
Czesc Pysiaczku czekalam na Ciebie :-)
P
pysia888
Gość
Edyta :-):-):-):-)
P
pysia888
Gość
Mere bo ja taka nieśmiała jestem i czaiłam się póki co z ukrycia 

reklama