M
mamuśka23
Gość
Mamuska powinnas zlozyc skarge na ta babe,przeciez ona jest po to aby ludziom pomagac a nie robic wyrzuty!!!! co to ma znaczyc ze urzednik panstwowy tak sie odzywa za interesanta...mam nadzieje ze sie nie wyrejestrowalas?
Taaaaaa. jeszcze na głowe nie upadłam zeby przez krowe tracić pieniądze z zasiłku, !!!!!!!! W sumie to ma do odebrania jeszcze 3 zasiłki bo za luty marzec i kwiecien !!!! No wiec ponad 1200zł na ulicy nie leży !!!!!
Ale wiecie na początku to dawała mi skierowania na staz i ja sobie jezdzilam i mowilam jaka sytuacja i mi wypisywali ze nie spełniam odpowiednich kryteriów a ostatnio sama kaze mi szukac pracy na własną ręke, no dobra ja nie moge bo mam dziecko i nie mam z kim go zostawić ale jakbym nie miala dziecka to kurcze dlaczego ja mam sama szukać pracy, w koncu to ona po to tam siedzi do jasnej ciasnej zeby pomagac itd!! MERE Ta baba to po 50 juz wiec raczej sie o dziecko nie stara

Tak juz jest, jakbym zasiłku nie pobierała to by taka pewnie nie byla a ze siedzie w domu i kasę dostaje to juz żal D**e ściska !!!!!!!!!!!
A mnie dzis z suwaczka wyszło ze jestem wciązy 3 tydzien 1 dzien !!