reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Mamuska powinnas zlozyc skarge na ta babe,przeciez ona jest po to aby ludziom pomagac a nie robic wyrzuty!!!! co to ma znaczyc ze urzednik panstwowy tak sie odzywa za interesanta...mam nadzieje ze sie nie wyrejestrowalas?

Taaaaaa. jeszcze na głowe nie upadłam zeby przez krowe tracić pieniądze z zasiłku, !!!!!!!! W sumie to ma do odebrania jeszcze 3 zasiłki bo za luty marzec i kwiecien !!!! No wiec ponad 1200zł na ulicy nie leży !!!!!
Ale wiecie na początku to dawała mi skierowania na staz i ja sobie jezdzilam i mowilam jaka sytuacja i mi wypisywali ze nie spełniam odpowiednich kryteriów a ostatnio sama kaze mi szukac pracy na własną ręke, no dobra ja nie moge bo mam dziecko i nie mam z kim go zostawić ale jakbym nie miala dziecka to kurcze dlaczego ja mam sama szukać pracy, w koncu to ona po to tam siedzi do jasnej ciasnej zeby pomagac itd!! MERE Ta baba to po 50 juz wiec raczej sie o dziecko nie stara :szok:
Tak juz jest, jakbym zasiłku nie pobierała to by taka pewnie nie byla a ze siedzie w domu i kasę dostaje to juz żal D**e ściska !!!!!!!!!!!

A mnie dzis z suwaczka wyszło ze jestem wciązy 3 tydzien 1 dzien !!

reklama
Kachutka a moze zrob sobie suwaczek :tak:

Suwaczek sobie zrobię jak już będę w ciąży:tak: A testować będę w Walentynki, o ile @ nie przyjdzie:confused:

Ale mozesz zrobic taki ktory bedzie pokazylal ile zostalo do testowania :tak: wtedy bedzie nam latwiej sie polapac :-p

Zoszka ty tez suwaczek zrob...

Mamuska u nas 50 rodza wiec za stara nie jest :-D

a mnie na innej stronie wyszło, że to już 6 tydzień ciąży...bo skończyłam 5., a zaczynam kolejny. Masakra z tym liczeniem :)
mamuśka weszłam na tę stronkę, skąd masz suwaczek (zapytaj położną), bardzo fajna jest:)

a mnie na innej stronie wyszło, że to już 6 tydzień ciąży...bo skończyłam 5., a zaczynam kolejny. Masakra z tym liczeniem :)
mamuśka weszłam na tę stronkę, skąd masz suwaczek (zapytaj położną), bardzo fajna jest:)

Ten suwaczek liczy skonczone tygodnie a tamten pewnie zaczete.
Jesli masz na suwaczku 5 tydzien czyli juz sie skonczyl a 6-ty zaczal :tak:

Mamuśka wrrrr.... brak słów do tych co siedzą nic nie robią i do tego "uprzykrzają" innym życie

Zrobiłam suwaczek ale nie wiem czy dobrze go wkleiłam:zawstydzona/y:

Bardzo dobrze wkeilas,no to teraz wiemy kto kiedy testuje a zaciazone w ktorym sa tygodniu yuuupi

Dziewczyny coraz czesciej mam zawroty,tak jakbym w momencie zawirowania nie wiedziala gdzie jestem :-( az sie boje wstac...

reklama
Do góry