reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Asionku tylko musze zaciazyc a to nie takie proste :dry: no ale nic trzeba probowac :-D

Mamuska oby Jas dobrze sie czul po szczepionce...moj maly po ostatniej szczepionce czul sie jakby jej nie bylo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
edytka to trzeba pracować pracować i jeszcze raz pracować heheh :) bedzie dobrze :) trzymam kciuki zeby ten cykl był owocny !!!!!!!!:-D

Szwedzi pojechali uffffffffffffffff się naprodukowałam ...ale pod wrażeniem chłopaki :-D:-D:-D

Do domu dzwoniłam mały póki co spoko...jeszcze wychodząc z przedszkola loda ciepłego zjadł :szok::szok::szok::szok:...po nim to dopiero bałam się ze będzie żyganko :-D

edytka,sloneczko witaj!!!!!!ja Ci pisalam,ze zostaniesz nasza pazdziernikowa listopadowka,pisz z nami:)

dziewczyny,jestem po wizycie u gina,strasznie niezadowolona....:(
jutro umawiam sie z przyjaciolka,ide do jej ginki-PRYWATNIE....inaczej nie da rady chyba normalnie...

jak ochlone,napisze na zamknietym co i jak...z dzidzia wszystko oki....
buziam

Agadaria zaniepokoiłaś mnie !!!!!!!!!!!!!!!! Ale jak z maleństwem dobrze to sie ciesze !!Napisz koniecznie co sie stało !!!!!!!!!!
Nati mały nie mial nigdy gorączki po szczepieniu tylko po ostatniej straszną, leciał przez ręce dosłownie !!!!

Nie wiem jak wy ale ja zawsze po szczepieniu w miejce klucia przykladalam dzieciakom gazik nasaczony w sodzie i nigdy dzieci nie byly marudne,i nie goraczkowaly, poradzila mi to lekarka jak jeszcze mieszkalam w Polsce...moze Wy tez sprobujcie;-)

Agadaria jak masz sie denerwowac na gina to lepiej go zmien ...

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem jak wy ale ja zawsze po szczepieniu w miejce klucia przykladalam dzieciakom gazik nasaczony w sodzie i nigdy dzieci nie byly marudne,i nie goraczkowaly, poradzila mi to lekarka jak jeszcze mieszkalam w Polsce...moze Wy tez sprobujcie;-)
Dziękuję kochana za rade, na pewno tak zrobię !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Do góry