reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

hej mamusie ;))
nie wiem czy nie nabawilam sie jakiejs alergii .... od kilku miesiecy mam non stop nos zapchany , woda mi leci z kinola i psikam jak wsciekla szczegolnie rano ... hmmm albo zatoki
ciagle cos bleee

Tylko ja moge zmieniac dane na liscie,ale bez obaw codziennie podczytuje wasz watek i w miare mozliwosci robie aktualizacje,a jesli cos mi umknie to prosze o wiadomosc na priva ;-) Pazdziernik mial byc tez moim watkiem ale niestety wyszlo inaczej :-(

Mamuska,Asionek Buziam

Rabbitku gratuluje, sliczne masz fasoleczki :-)

A Wam dziewczynki zycze spokojnej i bezproblemowej ciazy :tak:

Edyta dziekuje ;))
ty wiesz , ze ja za ciebie mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesylam mase <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< i ja wiem , ze listopad bedzie twoj !!! ;)

Witajcie z rana...ja już w pracy...dziś mam paskudny humor...płakać mi się chce...i to w sumie bez powodu...a nie za bardzo mogę sobie pozwolić, bo w pracy jestem...:))

oj przytulam mocno !!! dobrze , ze juz czwartek i zaraz weekend bedzie to sobie odpoczniesz troche ;) ja i tak was podziiam , ze dajecie rade w pracy siedziec

Hej kobietki....
Ja dzisiaj po nieprzespanej nocy,moj synus goraczka ponad 39,dzisiaj wieczorem idziemy z nim do lekarza.... Najlepszejest to ze jemu w sumie nic poza tym nie ma. Ech jak ja mam dosc jego chorowania...

hehehehe widze smaki macie konkretne :D. Ja na razie jedynie caly czas glod odczuwam,nic innego....a w poprzedniej ciazy to owoce mniam,a mieso i kielbacha bleeee....... Na sam widok mnie dzwigalo. I jeszcze jedna fajna sprawa-za wode ze sledzi opiekanych dalabym sie pokroic :D. A teraz nie mam pojecia jak ja to moglam pic :D.

Mi tez powoli brzuszek wypycha ale wlasnie tak wzdeciowo-okresowo..... ALe ja generalnie oponke mam,wiec i tak nikt nie zauwazy hehehe :).

Oj dziewczyny ta moja sennosc mnie przeraza.... wczoraj po poludniu padlam jak kawka jak moj maly klocki ukladal.... A ja siedzialam przy nim. Nie wiem kiedy-nie wiem jak. Tylko ze moj Fifi to takie kochane dziecko ze mnie delikatnie obudzil po chwili. Az normalnie poszlam sobie slaba kawke machnac zeby sie to nie powtorzylo......

zdrowka dla synka !!
wow niezle zachcianki mialas widze ,a ta woda ze sledzi to juz wogole :szok:
sennosc normalna , ja czasami tez ledwo widze na oczy i zasypiam w dwie sek . ;))

Cześć!!
TYM co w pracy ,życzę miłej i spokojnej pracy!
ja dziś nie wyspana, bo się na noc przejadłam frytkami taka zachcianka :eek:
pije cały czas herbatę imbirowa, ale czy ona działa to sama nie wiem , bo mdłości mam nadal ogromne !!!!!:wściekła/y:
powiem wam że mi brzuch też już troszkę urósł, albo sobie już wmawiam:crazy:

życzę miłego dnia i dobrego samopoczucia bo ja mam dziś okropne blee

wspolczuje :( oby szybko przeszlo !!!

Hej kobitko witam w ten mroźny poranek:) Co mozna poradzic na te mdlosci, jak bede tak za kazdym razem jesc jak mnie mdli to bede niedlugo szafa czterodrzwiowa...

mi nie pomaga nic za bardzo , najlepiej to chyba suchy chleb jak juz czuje , ze moge za chwile belta puscic ;(

Kurde dzwonili z przedszkola - Domiś wymiotuje kazali go zabrać do domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...

podobno rota panuje

sic!!!!1 Mąż juz go zabrał....ja musze kisić ogóra w pracy bo o 12 mam spotkanie ze Szwedami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zdrowka dla malego !!! i oby spotaknie szybko sie skonczylo ;)

reklama
Już wróciłam, tak bez pożegnania się urwałam bo okazało się że do autobusu mam 10 min a ja tu z Wami pisałam, więc szybko się zebrałam i zdążyłam, pozytyw, nie musiałam długo marznąć na przystanku :-)

Facet za ścianą wyczuł chyba mój nastrój bo przestał, na swoje szczęście
gdyby nie, na pewno powstał by interesujący filmik ....

Mamuska jakos tak ciezko mi teraz wkrecic sie do Was,ciesze sie ze jest juz duzo dziewczyn a nie tak jak bylo na poczatku ze same do siebie pisalysmy :-D

A rabbitek ma racje szykuje sie na listopad a co z tego wyniknie to sie zobaczy,jak cos to wpadne i sie pochwale ;-)

Skarbie mój czy ja ci mam przypomnieć co mówiłas na początku???? Ze zadna siła Cię stąd nie wygoni a jednak jakaś sie znalazła i sobie poszłas:( Tzn ja Cię rozumiem, bo tu wszystkie zafasolkowane i było Ci na pewno bardzo przykro dlatego taka Twoja decyzja ale teraz ten wątek dla mnie nie jest taki jak wcześniej, My to sie nagadałysmy razem hihihi , i brakuje mi tego naprawde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieje ze niedługo wpadniesz do nas i pokażesz swoje II krechy !!!!!!!!!!!!! wierze ze sie uda na listopad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej, hej
pisalyscie wczoraj o zupach i dzisiaj juz barszcz ukrainski mi sie gotuje, a jeszcze ochote na krupnik nabralam
mniam
na razie nie mam mdlosci wiec korzystam
w pierwszej ciazy mialam od razu

Witajcie z rana...ja już w pracy...dziś mam paskudny humor...płakać mi się chce...i to w sumie bez powodu...a nie za bardzo mogę sobie pozwolić, bo w pracy jestem...:))
oj ja to wczoraj mialam
wieczorem musialam sobie poplakac, niby bez powodu, niby z obawami jak to bedzie z dwojka maluchow, dzis jest juz lepiej:-)
Hej kobietki....
Ja dzisiaj po nieprzespanej nocy,moj synus goraczka ponad 39,dzisiaj wieczorem idziemy z nim do lekarza.... Najlepszejest to ze jemu w sumie nic poza tym nie ma. Ech jak ja mam dosc jego chorowania...
wspolczuje
moj maly choruje juz drugi tydzien, ciagle z tych chorob wyjsc nie mozemy, najbardziej wkurza mnie ze za kazdym razem antybiotyk dostaje
maz ciagle jakies swinstwa do domu przynosi

WITAM JA MAM TERMIN NA 3 .10.2011 WIDZIAŁAM SWOJE MALENSTWO JUZ NA USG JEST PIEKNE MAM NADZIEJE ZE BEDZIE TEZ ZDROWE ,, [link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=19188 [/image] [/link]
gratulacje

Rudson zdrowka dla synka, oby to nie byly rota

Mamuska pamietam nasze rozmowy az mi sie miska smieje :-D:-D

A nawet jak zaciaze to termin bede miala na 17-tego listopada odliczajac dwa tyg wczesniej to bym rodzila 3 listopada,a wiec prawie pazdziernik :-p

Hej, Edytka, jak miło Cię tu zobaczyć:-) Posiedź z nami dłużej:tak:

Ja dzisiaj wreszcie nie mdlałam z głodu w kuchni i z apetytem zjadłam śniadanie, jest jakiś pozytyw.

Mamuska pamietam nasze rozmowy az mi sie miska smieje :-D:-D

A nawet jak zaciaze to termin bede miala na 17-tego listopada odliczajac dwa tyg wczesniej to bym rodzila 3 listopada,a wiec prawie pazdziernik :-p

hehehe a no widzisz, to zaden problem zebys u nas tez była !! :*:*:*:*:*:*:*:*
Jak Natan???? juz sie nie powtórzyło przeziębienie ??? na szczepieniu byłaś z nim?????????

Dziewczyny co niektore z Was maja juz na suwaczkach 8 tydz ciazy jeszcze cztery i pierwszy trymestr bedzie za wami,ale ten czas leci :szok:

Mere chyba z Wami zostane bo mi Was brakuje ;-)

Mamuska maly na szczepieniu chwile poplakal ale tylko dlatego bo musialam trzymac go sila na kolanach,zeby sie nie ruszal bo bylo klucie w nozke...a co do przeziebienia juz sobie poszlo i nie wrocilo ...cale szczescie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny co niektore z Was maja juz na suwaczkach 8 tydz ciazy jeszcze cztery i pierwszy trymestr bedzie za wami,ale ten czas leci :szok:

Mere chyba z Wami zostane bo mi Was brakuje ;-)

Mamuska maly na szczepieniu chwile poplakal ale tylko dlatego bo musialam trzymac go sila na kolanach,zeby sie nie ruszal bo bylo klucie w nozke...a co do przeziebienia juz sobie poszlo i nie wrocilo ...cale szczescie:tak:

jak Ci dobrze z nami to zostań nigdzie nie uciekaj, zobaczysz nie długo i ty się doczekasz 8tygodnia trzymam mocno &&&&&&&& za to :-D

nas też szczepienie czeka za tydzień , mam nadzieje że się mała nie rozchoruje !!

Do góry