reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

NO wiesz ja tez bym sie obawiała po takich przejsciach ale nie ma co od razu nastawiać sie ze bedzie tak samo, każda ciąża jest inna wiec ta bedzie na pewno lepsza !!!!!!! :):):):0 Ale nie zazdroszczę naprawde tego wszystkiego co przeszłaś !!!! To moje mdłości wymioty i zgaga to pikuś !!!!!!

Ide małego uśpic , bede za pół godzinki :*:* Ale tylko na chwilke bo tez sie położe wczesniej !!!
A w ogóle dziewczyny słabo mi sie strasznie zrobiło !!! trzymam mnie to i nie puszcza !!!! Moze z niewyspania !!

reklama
Dzięki :-D Staram się być dobrej myśli, ale to trudne :happy:

Z tego wszystkiego zapomniałam przywitać nowe mamuśki, witam i proszę o wybaczenie ;-)

tylko pod koniec ciąży przypilnujcie lekarzy (zwłaszcza mamusie z UK) o badanie na obecność paciorkowca. Mi zrobili tylko dlatego że pojechałam z bólami do szpitala w 6 mcu a moja pożal się boże położna cały czas leczyła mnie antybiotykami które nawet nie leżały koło tych na paciorkowca.
Też cierpiałam na opuchnięcia - wszędzie gdzie się dało.
Ale dosyć narzekania, jak tylko maleństwo zaczęło kopać zapomniałam o wszystkich nieprzyjemnościach a też było ich nie mało :-D

Wlasnie wygrzebalam swoja ksiazeczke ciazy.Przy moim pierwszym w koncowce wazylam 64,4 .Ateraz startuje z tej wagi!!!!!!Trudno bede wielorybem.

tylko pod koniec ciąży przypilnujcie lekarzy (zwłaszcza mamusie z UK) o badanie na obecność paciorkowca.

Zgadzam się tu :) W pierwszej ciąży postanowiłam zaufać lekarzowi i nie czytałam na necie o badaniach itp. Jak później poczytałam, to się przeraziłam, bo mi o wielu zalecanych badaniach nie powiedział :(

Wlasnie wygrzebalam swoja ksiazeczke ciazy.Przy moim pierwszym w koncowce wazylam 64,4 .Ateraz startuje z tej wagi!!!!!!Trudno bede wielorybem.

Oj tam, nie przesadzaj!!!!!!! Ja ważyłam 59kg na początku ciąży pod koniec juz 76:szok: teraz tez waze 59kg i napewno inaczej bede sie odzywiać jak zajde !! bo przy tamtej to jadłam dużo bo sobie myslałam ze skoro jestem w ciązy to moge wiec i jadłam, a potem płacz i lament ze wyglądam jak potwór!!!!!

Widze ze nie marnujecie czasu,chociaz mam co poczytac :tak:

Maly jest dzisiaj marudny,przez kaszel i katar ktorym sie zarazil od Alana :dry: kurcze cos czuje ze nocka bedzie ciezka,no ale nic zobaczymy...

reklama
Widze ze nie marnujecie czasu,chociaz mam co poczytac :tak:

Maly jest dzisiaj marudny,przez kaszel i katar ktorym sie zarazil od Alana :dry: kurcze cos czuje ze nocka bedzie ciezka,no ale nic zobaczymy...

Zdrówka dla Natanka !!!!!!! :*:*:*:*
ja kochane uciekam spać bo jutro przed 7 pobudka, bo tesciowa przyjeżdza do małego a ja lece na miasto z rana załatwiać sprawy , wiec sie odezwe pewnie po 12 dopiero !!!!!!! Więc spokojnej nocy życzę Wam a Tobie Edytko szczególnie , oby mały Ci spał dobrze !!!!:tak:
Trzymajcie sie kobitki :*:*:* :-)

Do góry