reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ogolnie to od czerwca i wtedy za pierwszzym razem, ale w 8t poronienie;(
Potem 3mies przerwy i za 3 razem sie udalo! :)

Do trzech razy sztuka :) Wiem ze to trudne tzn domyslam sie , oczekuje sie dziecka a nagle okazuje sie ze juz go nie ma !!!! Bardzo CI współczuje !!!:(:( Ale trzeba wierzyc ze tym razem sie uda i bedzie wszystko dobrze !!!!! :) U mnie tez bedzie teraz trzeci raz tzn 3 cykl wiec sie okaze czy sie udalo !!!! Bardzo bym juz chciala cieszyc sie !!!! :) Czas pokaże czy Bóg obdaruje nas drugim dzieckiem ale wiem ze to co sie dzieje nie dzieje sie bez przyczyny !! :) Tak wiec jestem pełna nadziei !:)

reklama
Ja tez powtarzam sobie to wlasciwie kazdego dnia, ale ciezko gdy umiera dziecko, nawet tak male. Teraz na pewno bedzie dobrze, takze nic tylko sie cieszyc;D A bedzie co ma byc!

Cos malo pazdziernikowek, do tej pory, a ja jestem na 9 wiec przede mna jeszcze sporo osob powinno sie znalezc;p

Jakby sie udało to by wypadało 17 pażdziernika, ale ze mam nieregularne @ wiec cieżko dokładnie określić :)
Tak wiec niedługo juz powinno nas byc tu wiecej :) mam nadzieje :)

Jezeli nam sie uda to planuje kupic cos dla noworodka,np smoczek,body lub buciki i wrecze to mezusiowi, razem z jakas ladna kartka a do srodka tej kartki przykleje test :-):-) i w taki sposob moj T dowie sie o ciazy...

A ty mamuska myslalas juz w jaki sposob powiesz o tym mezowi?

Jezeli nam sie uda to planuje kupic cos dla noworodka,np smoczek,body lub buciki i wrecze to mezusiowi, razem z jakas ladna kartka a do srodka tej kartki przykleje test :-):-) i w taki sposob maj T dowie sie o ciazy...

A ty mamuska myslalas juz w jaki sposob powiesz o tym mezowi?

No ja mialam plan zeby oznajmic nowine w walentynki gdyby była fasolka, ale ze okres przypada na 6, to jak do 14 nie przyjdzie wiec wszystko wiadomo, wiec mąż sie napewno juz domyśli !! zresztą On czuje ze sie uda, bo wczoraj zaczął mówić do brzucha , tzn witał sie z córunią :) niemożliwy jest :)
A Ty widze ze oznajmisz to bardzo romantycznie :)
Ja tak zrobilam z Jasiem, przybiegłam z pracy zrobilam test i szybko zaczęlam robic romantyczną kolacje przy świecach zeby szybko oznajmić radosną nowinę :) a to był akurat nasza taka rocznica ( dokładnie 7 miesięcy po ślubie )

Witajcie:-)

Chcałam Wam serdecznie pogratulować fasoleczek:-) nie moge się oprzeć i nie pogratulować jak widzę, że tworzy się kolejny miesiąc z kolejnymi mamusiami:-) życzę spokojnej ciąży i wszystkiego dobrego:-)

Gratuluje i pozdrawiam:*

Witajcie:-)

Chcałam Wam serdecznie pogratulować fasoleczek:-) nie moge się oprzeć i nie pogratulować jak widzę, że tworzy się kolejny miesiąc z kolejnymi mamusiami:-) życzę spokojnej ciąży i wszystkiego dobrego:-)

Gratuluje i pozdrawiam:*

Witaj Patrycja :):)
Gratuluje juz zaawansowanej ciąży :) Jak sie czujesz??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry