reklama
elifit
Moderatorka
hej przamusie (przyszłe mamusie) 
Pierwsza wizyta u gina na tę środę na 14.00, mam nadzieję zobaczyć moją fasolkę
Mam duużo pytań, szczególnie o leki.. bo brałam na refluks i przestałam i mam straszną niestrawność w skutek odstawienia.. a także o hormony.. bo nie wiem czy mój progest jest na dobrym poziomie a zafasolkowałam po duphastonie.
no i już wiem ze zabiegi na kręgosłup odwołuję.. a masaż też? Mam na 15.04 więc w sumie 4 miesiąc i chyba brzuszek widoczny już?
ehh.. wyczekuję środy
Buziaki
Pierwsza wizyta u gina na tę środę na 14.00, mam nadzieję zobaczyć moją fasolkę
Mam duużo pytań, szczególnie o leki.. bo brałam na refluks i przestałam i mam straszną niestrawność w skutek odstawienia.. a także o hormony.. bo nie wiem czy mój progest jest na dobrym poziomie a zafasolkowałam po duphastonie.
no i już wiem ze zabiegi na kręgosłup odwołuję.. a masaż też? Mam na 15.04 więc w sumie 4 miesiąc i chyba brzuszek widoczny już?
ehh.. wyczekuję środy
Buziaki
Ja na razie zapisalam sie na 14.02, bo czekam do momentu kiedy mam szanse uslyszec serduszko. Wczesniej nie chce isc zeby sie nie stresowac.
Na razie czuje sie ok, objawy od wczoraj pobolewanie brzucha i tyle, takze jestem pelna optymizmu, ale oczywiscie schiza przy kazdej wizycie w wc jest;/
Ale mam pyt, moze cos wiecie, jestem po poronieniu samoistnym i nie wiem czy powinnam automatycznie przy kolejnej ciazy dostac progesteron? Moja gin cos tak mowila, ale nowy gin juz nie, wiec nie wiem czy mam sie spieszyc teraz z wizyta czy spokojnie czekac.
Ja odwoluje sprawy zębowe;p
Na razie czuje sie ok, objawy od wczoraj pobolewanie brzucha i tyle, takze jestem pelna optymizmu, ale oczywiscie schiza przy kazdej wizycie w wc jest;/
Ale mam pyt, moze cos wiecie, jestem po poronieniu samoistnym i nie wiem czy powinnam automatycznie przy kolejnej ciazy dostac progesteron? Moja gin cos tak mowila, ale nowy gin juz nie, wiec nie wiem czy mam sie spieszyc teraz z wizyta czy spokojnie czekac.
M
mamuśka23
Gość
Hejho, wczoraj wyszły mi dwie krechy, także nieśmiało dołączam do październikówek.. śmielej jak usłyszę serducho. Dziś 4t5d. Termin jakby co około 9.10.11 ;D
No i witam kolejną fasoleczkę !!!!!!!!! Wielkie gratulacje kochana !!!! Nie denerwuj sie !!!! bedzie wszystko dobrze !!!! :*:*:*:*
A mówiłam dziewczyny ze niedługo bedzie wysyp fasolek na październik !!!!!!!!!!!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Ja na razie zapisalam sie na 14.02, bo czekam do momentu kiedy mam szanse uslyszec serduszko. Wczesniej nie chce isc zeby sie nie stresowac.
Mi nic gin nie mowil o progesteronie,a tu w uk tym bardziej wiec ja w tej kwestii Ci nie pomoge

Oki no to czekam, moze ktoras cos bedzie wiedziec;] Ale tak sobie mysle ze skoro to nie jest naglosnione zeby po poronieniu potem odrazu dostawac progesteron w nastepnej ciazy to moze to nie jest koniecznosc, zwlaszcza ze nie mialam badan na poziom tego hormonu wiec nikt mi nie wykazal ze jest on za niski..
Mamuska za Ciebie tez kciuki;]
Mamuska za Ciebie tez kciuki;]
M
mamuśka23
Gość
a długo sie staraliście?????????
reklama