reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dzięki a za Ciebie trzymam kciuki jeszcze 6dni;)
Oby była spokojna.. pierwszą poroniłam więc teraz jestem ostrożna z wybuchami radości i entuzjazmu, ale zakładam że musi być dobrze;]

reklama
hej przamusie (przyszłe mamusie) :)

Pierwsza wizyta u gina na tę środę na 14.00, mam nadzieję zobaczyć moją fasolkę :)

Mam duużo pytań, szczególnie o leki.. bo brałam na refluks i przestałam i mam straszną niestrawność w skutek odstawienia.. a także o hormony.. bo nie wiem czy mój progest jest na dobrym poziomie a zafasolkowałam po duphastonie.

no i już wiem ze zabiegi na kręgosłup odwołuję.. a masaż też? Mam na 15.04 więc w sumie 4 miesiąc i chyba brzuszek widoczny już?

ehh.. wyczekuję środy :)
Buziaki

Ja na razie zapisalam sie na 14.02, bo czekam do momentu kiedy mam szanse uslyszec serduszko. Wczesniej nie chce isc zeby sie nie stresowac.

Na razie czuje sie ok, objawy od wczoraj pobolewanie brzucha i tyle, takze jestem pelna optymizmu, ale oczywiscie schiza przy kazdej wizycie w wc jest;/

Ale mam pyt, moze cos wiecie, jestem po poronieniu samoistnym i nie wiem czy powinnam automatycznie przy kolejnej ciazy dostac progesteron? Moja gin cos tak mowila, ale nowy gin juz nie, wiec nie wiem czy mam sie spieszyc teraz z wizyta czy spokojnie czekac.
Ja odwoluje sprawy zębowe;p

Hejho, wczoraj wyszły mi dwie krechy, także nieśmiało dołączam do październikówek.. śmielej jak usłyszę serducho. Dziś 4t5d. Termin jakby co około 9.10.11 ;D

No i witam kolejną fasoleczkę !!!!!!!!! Wielkie gratulacje kochana !!!! Nie denerwuj sie !!!! bedzie wszystko dobrze !!!! :*:*:*:*

A mówiłam dziewczyny ze niedługo bedzie wysyp fasolek na październik !!!!!!!!!!! :p:p:p:p

Ja na razie zapisalam sie na 14.02, bo czekam do momentu kiedy mam szanse uslyszec serduszko. Wczesniej nie chce isc zeby sie nie stresowac.

Na razie czuje sie ok, objawy od wczoraj pobolewanie brzucha i tyle, takze jestem pelna optymizmu, ale oczywiscie schiza przy kazdej wizycie w wc jest;/

Ale mam pyt, moze cos wiecie, jestem po poronieniu samoistnym i nie wiem czy powinnam automatycznie przy kolejnej ciazy dostac progesteron? Moja gin cos tak mowila, ale nowy gin juz nie, wiec nie wiem czy mam sie spieszyc teraz z wizyta czy spokojnie czekac.
Ja odwoluje sprawy zębowe;p

Mi nic gin nie mowil o progesteronie,a tu w uk tym bardziej wiec ja w tej kwestii Ci nie pomoge :no: Ale moze inne dziewczyny beda cos wiedziec ;-)

Oki no to czekam, moze ktoras cos bedzie wiedziec;] Ale tak sobie mysle ze skoro to nie jest naglosnione zeby po poronieniu potem odrazu dostawac progesteron w nastepnej ciazy to moze to nie jest koniecznosc, zwlaszcza ze nie mialam badan na poziom tego hormonu wiec nikt mi nie wykazal ze jest on za niski..

Mamuska za Ciebie tez kciuki;]

Ogolnie to od czerwca i wtedy za pierwszzym razem, ale w 8t poronienie;(
Potem 3mies przerwy i za 3 razem sie udalo! :)

reklama
Dziewczyny zalozylam nowy temat" przedstawiamy sie"mozecie sie tam przedstawic i napisac troszke o sobie ZAPRASZAM :-)

Do góry