reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Patrzę właśnie na te nieszczęsne imiona męskie i nagle spodobał mi się Mikołaj...:)

Podoba mi się tez Roch, ale moja kuzynka tak nazwała synka:(

reklama
a mnie sie bardzo podoba i to od dawna juz Dominik , chciałam zeby Jaś mial tak na imię a mąż żeby był Zbyszek a jak sie okazalo jest Jaś :p:p Przynajmniej na kompromis poszliśmy:) A teraz mam nadzieje ze bedzie Zuzanna !!:)

U nas na poczatku zamiast Natanka mial byc Nicolas czyli Mikolaj ale zrezygnowalismy.

Moj ojciec chcial aby malemu dac na imie Zbyszek bo sam ma tak na imie :-p tesc chcial aby wnuk mial na imie Stefan rowniez ma tak na imie a tesciowa chciala Filipka ale ostatecznie imie wybral moj T i jestem zadowolona ;-)

A Zuzie ma moj brat...

ale wiecie co ?? teraz strasznie w modzie jest Lena!!!!!!!!!!! Moje 3 znajome mają własnie córeczki z tym imieniem !!! I to wiecie dzieciaczki są w podobnym wieku !!!! wiec teraz jakis wysyp tych Len !!!!! Ale czy ja wiem czy bym tak dała córce??? chyba ie bo za dużo aż tego by było !! :szok: a Zuzi jeszcze nikt nie ma wiec bym była moze pierwsza :)

U nas na poczatku zamiast Natanka mial byc Nicolas czyli Mikolaj ale zrezygnowalismy.

Moj ojciec chcial aby malemu dac na imie Zbyszek bo sam ma tak na imie :-p tesc chcial aby wnuk mial na imie Stefan rowniez ma tak na imie a tesciowa chciala Filipka ale ostatecznie imie wybral moj T i jestem zadowolona ;-)

A Zuzie ma moj brat...

Mój mąż tez chcial własnie dac Zbyszek ze względu na jego nieżyjącego ojca !! A co najciekawsze to Jaś sie urodził w dzien rocznicy śmierci ojca męża!!Ale został juz Jaś!!! :):)

imię Jaś też mi sie podoba....ale mąż się nie zgodzi....aaa Lena nie zabardzo mi się podoba...Zuza super.....Mikołaj też barddzo mi się podoba...ale za bardzo mi się kojarzy z Mikołajem z dużym brzuchem iii dłuuuuugą białą brodą :p

reklama
Imie Lena mi sie nie podoba,moja znajoma chciala dac tak na imie swojej coreczce ale jej maz sie nie zgodzil i maja Maje...

Jeszcze modne jest imie Hania mi sie ono bardzo podoba

Do góry