reklama
M
mamuśka23
Gość
a mnie sie bardzo podoba i to od dawna juz Dominik , chciałam zeby Jaś mial tak na imię a mąż żeby był Zbyszek a jak sie okazalo jest Jaś 
Przynajmniej na kompromis poszliśmy
A teraz mam nadzieje ze bedzie Zuzanna !!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
U nas na poczatku zamiast Natanka mial byc Nicolas czyli Mikolaj ale zrezygnowalismy.
Moj ojciec chcial aby malemu dac na imie Zbyszek bo sam ma tak na imie
tesc chcial aby wnuk mial na imie Stefan rowniez ma tak na imie a tesciowa chciala Filipka ale ostatecznie imie wybral moj T i jestem zadowolona ;-)
A Zuzie ma moj brat...
Moj ojciec chcial aby malemu dac na imie Zbyszek bo sam ma tak na imie

A Zuzie ma moj brat...
M
mamuśka23
Gość
ale wiecie co ?? teraz strasznie w modzie jest Lena!!!!!!!!!!! Moje 3 znajome mają własnie córeczki z tym imieniem !!! I to wiecie dzieciaczki są w podobnym wieku !!!! wiec teraz jakis wysyp tych Len !!!!! Ale czy ja wiem czy bym tak dała córce??? chyba ie bo za dużo aż tego by było !!
a Zuzi jeszcze nikt nie ma wiec bym była moze pierwsza 

M
mamuśka23
Gość
U nas na poczatku zamiast Natanka mial byc Nicolas czyli Mikolaj ale zrezygnowalismy.
Moj ojciec chcial aby malemu dac na imie Zbyszek bo sam ma tak na imietesc chcial aby wnuk mial na imie Stefan rowniez ma tak na imie a tesciowa chciala Filipka ale ostatecznie imie wybral moj T i jestem zadowolona ;-)
A Zuzie ma moj brat...
Mój mąż tez chcial własnie dac Zbyszek ze względu na jego nieżyjącego ojca !! A co najciekawsze to Jaś sie urodził w dzien rocznicy śmierci ojca męża!!Ale został juz Jaś!!!
reklama