reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hejka kochane :*
Ja juz na nogach od 8 :( Mały zawsze spac do 9 a od 2 dni juz o 8 pobudka, ale nie jest źle wiem ze inni mają gorzej :p
Jak samopoczucie dziś??? Jak sie czują nasze fasolki???
Elifit- bidulko !!!! Bardzo współczuje bo wiem jak sie czujesz i to doskonale !!!!!!!!!! :* Ale miejmy nadzieje ze to jednak szybko minie !!!!! Mnie trzymało bardzo długo bo do 7 miesiąca :(:(

Iwonka- trzymam kciuki &&&& żeby Wam sie szybko udało :):) A będziesz testować ???

Edytka- wózek wypasiony !!!!!!!!!Ja to o takim myślałam http://allegro.pl/anmar-wielofunkcynymirage200-megapromocja-nowosc-i1418359035.html o tym zielonym na zdjęciu głównym, albo o takim http://allegro.pl/raf-pol-wozek-wielofunkcyjny-magnum-fotelik-tacka-i1420628915.html i kolor 4. Zielony + flowers :):) Napewno ten mój Coneco V3 sprzedamy i dołoże do któregoś z tych :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam dziewczyny:*

ja też od rana nie śpię...już pralka u mnie chodzi...a zaraz się muszę uczyć bo idę dzisiaj do szkoły...bllleeee strasznie mi się nie chcę....

fajne wózeczki wybrałyście...a to mój wybór Wózek dziecięcy XT - X-lander w kolorze carbon....

jak tam się czujecie??

aaaa przez tych waszych małych chłopaków...wczoraj się napatrzylam na te słodziaki....chłopcyka mi sie zachciało:)

Hej Rabbit :*:*
No wózeczek też świetny !!Matko Wy takie sobie drogie i wypasiowe wózki patrzycie a ja taki najzwyklejszy !!!:( Ale jednak wole kupić jeszcze coś innego bo juz mam Coneco i tylko mnie choroba bierze jak sobie o nim pomyśle !!Wózek CONECO V3 MUSTANG + FOTELIK (1422642441) - Aukcje internetowe Allegro tak on wygląda tylko ze mam 2 małe koła !!!! I bardzo chętnie właśnie go sprzedam !!!! Więc wole zwykłe wózki z duzymi pompowanymi kołami !!!

Ja natomiast marzę o córuni !! A twój mąż mówi coś np czy chciałby miec syna czy córke??

Czesc dziewczynki jak mija ranek?

Moj maly ma kaszel,Alanek go zarazil i teraz bidulek meczy sie :tak:

A wozeczki fajne tym bardziej ze maja kola pompowane a to na Polskie drogi najlepsze rozwiazanie :-D tzn na snieg itd

I mam teeraz dylemat bo chyba poczekam z testowankiem,znajoma prosila aby na nia poczekac bo tez ma testowac jakos w weekend wiec dwa lub trzy dni nie zrobia mi roznicy a ile wredota nie przyjdzie :-p

Czesc dziewczynki jak mija ranek?

Moj maly ma kaszel,Alanek go zarazil i teraz bidulek meczy sie :tak:

A wozeczki fajne tym bardziej ze maja kola pompowane a to na Polskie drogi najlepsze rozwiazanie :-D tzn na snieg itd

I mam teeraz dylemat bo chyba poczekam z testowankiem,znajoma prosila aby na nia poczekac bo tez ma testowac jakos w weekend wiec dwa lub trzy dni nie zrobia mi roznicy a ile wredota nie przyjdzie :-p

Hej :*:*
ja prawdopodobnie też robie w weekend testowanko bo nie wytrzymam do walentynek, no o ile własnie @ nie przyjdzie !!!!!!!!!!!

Hej dziewczyny:)

Trochę mnie tu nie było i widzę, że poruszyłyście ciekawy temat. Przyznam się, że o wózkach jeszcze nie myślałam. Może pożyczę od koleżanki...;-)

wózeczek może drogi aleee w końcu dziadki kupują :-D

aaa mój mąż to chce oczywiście syna.....

edytko nie przekłądaj testowania.....bo mi juz krew nie dochodzi do kciuków....do weekendu będą musieli mi amputować...

A my nie mamy jakichś oczekiwań, chociaż się przyznam, że dla chłopca to jakoś ciężko nam jakieś imię wykombinować:-D

reklama
dla dziewczynek jest tyle ładnych.....aaa dla chłopców trudno coś wybrać...

dobrze że już mam wybrane..... i nie muszę o tym myśleć...

Do góry