reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
kurde ale macie cudne dzieciaki.....edytka normalnie 3 wspaniałych...a natan...śliczności....aa ty przy nich wyglądasz jak ich siotra:*

aaaa mamuśka kurcze cudeńko ten twój Jasio...śliczny.... wy takie szczuplutkie po ciąży....

ja to będe jak jakaś orka ..hehehe

kurde ale macie cudne dzieciaki.....edytka normalnie 3 wspaniałych...a natan...śliczności....aa ty przy nich wyglądasz jak ich siotra:*

aaaa mamuśka kurcze cudeńko ten twój Jasio...śliczny.... wy takie szczuplutkie po ciąży....

ja to będe jak jakaś orka ..hehehe

dzięki skarbie :* Przestań takie głupoty wygadywać ze od razu orka !!!!!!!!!!!!!! Mnie został brzuch po ciąży nadal !!!!! :(:(:( Ale Edytka to nie wygląda jakby urodziła troje dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teraz moze i nie wygladam ale w ciazy bylam wielorybek :-D:-D

Fajnie Was zobaczyc,to byl dobry pomysl ;-)

Rabbit gdzie niby ta orka bo ja nie zauwazylam ??????!!!!!!!!!

Ponoc kazde nastepne dziecko jest wieksze,a Natan przy urodzeniu wazyl 3840.
A Jasia urodzilas w terminie?

Rabbitku niedlugo Ty pochwalisz sie nam swoim malenstwem :tak:

reklama
Kobietki ja sie pomalutku żegnam juz na dziś !!! :*:*
Zmykam małego wykąpać, uśpić i posiedzieć jeszcze z mężulkiem, nacieszyć sie muszę bo jutro z rana jedzie i wróci w piątek :(:(:( Marze żeby to sie juz skończyło i zeby pracował na miejscu !!:wściekła/y:
Dobranoc :* spokojnych snów :*
Rabbit - pogłaskaj ode mnie brzuszek, a Ty Edytko ucałuj swoich syneczków :*:*

Do góry