elifit
Moderatorka
Kuku,
Za kółkiem dobrze sie czuje, tylko muszę nasze auto wyczaić bo największa różnica jest w sprzęgle i mi gasł. Muszę wyczaić kiedy gazu więcej.. tam w szkole jazdy to wyrobione to sprzęgło i łatwiej było.
Kobieto witaj wśród żywych!!! Już na swoim ,ale zazdraszczam domka mmm :-)
Myślę że najlepiej delikatnie powiedzieć że za mało czasu z wnuczką spędza i sie zreflektuje.. może rzeczywiście dlatego że dużo przez tel gadacie i ona nie tęśkni tak bardzo. Ja z moją mamą też gadam sporo a zawsze mnie na skype woła żeby niuniusia pokazać
Hejo
hmm patrza jakie ustrojstwo, ta alergia nas wykończy jako gatunek.. gdzie kiedyś alergie były.. owoce z krzaka sie jad ło i nawet biegunki nie było a teraz? ehhelifit
oto jes pytanie, skąd? podobno to opryszczka alergiczna którą się nie trzeba zarazić... !? generalnie to ten prywatny lekarz nie nazwał tego opryszczką, ale ja tak mówie bo to tak wygląda, a co to jest naprawdę to ciężko powiedzieć. Jak te obecne leki nie pomogą to chyba pójdziemy do dermatologa;/
a Ty jak tam, jeździsz już? jak się czujesz swobodnie za kółkiem? bez instruktora obok??
Za kółkiem dobrze sie czuje, tylko muszę nasze auto wyczaić bo największa różnica jest w sprzęgle i mi gasł. Muszę wyczaić kiedy gazu więcej.. tam w szkole jazdy to wyrobione to sprzęgło i łatwiej było.
Witam
Pamietacie mnie jeszcze ??
Mam nadzieje że tak
Wróciłam, mam net i kontakt ze światem Bożeeeeeeeee jak ja za Wami tęskniłam;-)
Zabieram się za nadrabianie
Kobieto witaj wśród żywych!!! Już na swoim ,ale zazdraszczam domka mmm :-)
Ewa mam nadzieje że szybko Emilce to przedzie i że jej to dziadostwo nie przeszkadza
Elifit fotki z tego usg nie mam a czuję się dosyć dobrze, poza zadyszką i zawrotami głowy. Super że siostra zdała za pierwszym razem
Justyś pewnie że pamiętamy, co to za pytanie
co do rozmowy to wczoraj byłam tak bojowo nastawiona że jakby zadzwoniła wieczorem to bym jej wszystko wygarnęła, a dzisiaj już troche mi przeszło, mama przyszła z rana, przyniosła mi mnóstwo owoców więc na razie pozostaje po staremu
Myślę że najlepiej delikatnie powiedzieć że za mało czasu z wnuczką spędza i sie zreflektuje.. może rzeczywiście dlatego że dużo przez tel gadacie i ona nie tęśkni tak bardzo. Ja z moją mamą też gadam sporo a zawsze mnie na skype woła żeby niuniusia pokazać
Hejo